Life изменил условия на контракте

melvin

the melvins honey bucket
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi mi a 3
Free-Angel,можно, допустим, взять как второй номер тот же би29(на внешку) и перевести контракт на свободный.Есть много вариантов,но контракт от лайфа,на данный момент,не представляет никакого интереса.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Вот понять не могу, почему все так затюкали контракт лайфа. Моя жена тратит в месяц 80-100 гривен, т.е. мне приходилось кидать ей ОЕП 35 гривен (для Команды) и потом по мере необходимости пополнять счет еще на 45-65 гривен (ориентировочно). Теперь за те же 35 гривен она получает 70 гривен и мне достаточно будет допополнить еще максимум на 30 гривен! Ну и кто в проигрыше?

Місто
Киевская область
Телефон
Nokia 6630 , Nokia Lumia 800
Ну и кто в проигрыше?
те кто не тратил 30 грн в месяц , или те кто сидит на билайне и не владеет ситуацией типа вот этого -
Да, похоже на то. Раз ОЕП сгорает ежемесячно, по сути это абонка.

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ребята, не хочу грубить, но есть такая замечательная поговорка - И рыбку съесть, и на..й сесть;) либо приличный вариант - и реку перейти, и ноги не замочить!

BeePlus

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Moto
А я сегодня закрыл уже один контракт Супер 30 :)

melvin

the melvins honey bucket
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi mi a 3
Ребята, не хочу грубить, но есть такая замечательная поговорка - И рыбку съесть, и на..й сесть;) либо приличный вариант - и реку перейти, и ноги не замочить!
ну или по другому это называется: оптимизированием своих экономических затрат :)

Останнє редагування:

Andrey007

Наблюдаю
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 6030 (life ambassador)
решили немного перенести дату:
З 03.03.2009 для індивідуальних абонентів на умовах договору невикористана сума обов'язкового щомісячного платежу, який повністю був внесений в поточному місяці, не переноситься на бонусний рахунок, а стягується в рахунок надання повного доступу до мережі до 20 числа наступного місяця. У випадку невнесення або неповного внесення обов'язкового щомісячного платежу в поточному місяці залишок на рахунку в кінці місяця переноситься на бонусний рахунок і може бути використаний відповідно до умов використання бонусного рахунку.
http://life.com.ua/index.php?area=mylife&lng=uk&page=1-3

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Кто знает - ограничение по максимальному количеству переносимых на бонус-карточку 28 бонусных гривен действует с 23 февраля или перенесли на другие даты?

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Кто знает - ограничение по максимальному количеству переносимых на бонус-карточку 28 бонусных гривен действует с 23 февраля или перенесли на другие даты?

Уже действует.

Місто
Киевская область
Телефон
Nokia 6630 , Nokia Lumia 800
решили немного перенести дату:
З 03.03.2009 для індивідуальних абонентів на умовах договору невикористана сума обов'язкового щомісячного платежу, який повністю був внесений в поточному місяці, не переноситься на бонусний рахунок, а стягується в рахунок надання повного доступу до мережі до 20 числа наступного місяця. У випадку невнесення або неповного внесення обов'язкового щомісячного платежу в поточному місяці залишок на рахунку в кінці місяця переноситься на бонусний рахунок і може бути використаний відповідно до умов використання бонусного рахунку.
http://life.com.ua/index.php?area=my...ng=uk&page=1-3
странно но я на этой странице нашел совершенно другую информацию
З 28.02.2009 для індивідуальних абонентів на умовах договору невикористана сума обов'язкового щомісячного платежу, який повністю був внесений в поточному місяці, не переноситься на бонусний рахунок, а стягується за надання повного доступу до мережі до 20 числа наступного місяця. У випадку невнесення або неповного внесення обов'язкового щомісячного платежу в поточному місяці залишок на рахунку в кінці місяця переноситься на бонусний рахунок і може бути використаний відповідно до умов використання бонусного рахунку.
и
З 03.03.09 для тарифікації дзвінків по Україні застосовується повна тарифна одиниця часу – 30 секунд, починаючи з першої секунди. Для тарифікації дзвінків до 30 секунд застосовується повна тарифна одиниця часу – 30 секунд.

Andrey007

Наблюдаю
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 6030 (life ambassador)
опять поменяли... :dik:

Добавлено через 1 минуту
значит всё-таки с 28-го...

Останнє редагування:

Непийвода

Старший матрос
Місто
Одеса - це Україна!
Телефон
Motorola Edge 20 Pro
З 28.02.2009 для індивідуальних абонентів на умовах договору невикористана сума обов'язкового щомісячного платежу, який повністю був внесений в поточному місяці, не переноситься на бонусний рахунок, а стягується за надання повного доступу до мережі до 20 числа наступного місяця. У випадку невнесення або неповного внесення обов'язкового щомісячного платежу в поточному місяці залишок на рахунку в кінці місяця переноситься на бонусний рахунок і може бути використаний відповідно до умов використання бонусного рахунку.
Кто-нибудь может перевести это на нормальный, человеческий (я не имею ввиду русский ;) ) язык? Я понял, что ничего хорошего, а что именно - не понял ;)
Допустим, к концу месяца у меня осталось 5 грн. С первого числа их снимут, но оставят мне возможность до 20 числа звонить по внутрисети и (при наличии бонусов) на внешку?
А вот это
У випадку невнесення або неповного внесення обов'язкового щомісячного платежу в поточному місяці залишок на рахунку в кінці місяця переноситься на бонусний рахунок
что значит? Какой "залишок" будет перенесен, если я не платил/не доплатил, а 5 грн. - списали? Честно говоря, звонить 5433 не хочется - начнут лепетать чушь всякую...

Зверху