Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Новый сайт ещё допиливают. Там ещё не всё в порядке - всё и так очень даже оперативно.
Не все ссылки на услуги тоже работают (например ссылка на Послуга «Легкий роумінг» ведёт в пустоту).
SanSanZ, на нашому форумі інформації та інсайду достатньо щоб не постити офіційний запуск по надрукованій новині на сайті itc. Ще вчора вони писали що запуск 19.01., так що в пустоту.
Вальдемар, Новости 50 минут. Можите зайти на офф группу и сами увидеть, на итс лучше описано просто. Постить про официальный запуск можно и я это делать буду если захочу. Вам не нужно? Тогда проходите мимо и не занимайтесь оффтопом и решениями что нужно на форуме, а что нет.
Дизайн сайта (кроме лого) и старпаков мне паонравился, приятная глазу цветовая гамма (не связано с патриотизмом). А вот новое название и логотип оператора мне не нравится (так же как и у Turkcell).
И всё равно я лайфселл буду по-прежнему лайфом называть))
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.