Roman_UA
linux user
Prorab, как в него добавить кнопку выключения компа?
Не знаю, я так глубоко не копал. В его настройках поковыряйся.Prorab, как в него добавить кнопку выключения компа?
Жесть. Ну неужели нельзя было снепшот перед этим сделать? Ведь делается он мгновенно одним нажатием кнопки.Оновив на VirtualBox Ubuntu 16.04 до 18.04 і тепер завнтажується робочий стіл і все зависає,
Крайня? Який край? Краснодарський, Красноярський? Алтайський?встановлена крайня лінукс мінт
Крайня? Який край? Краснодарський, Красноярський? Алтайський?
Ржу як представник медицини, але все ж не розумію що робити з крайньою плоттю яка прийшла на мій комп з останніми оновленнями)))Матвєй, дурні забобони.. Крайньою буває плоть, а не версія Лінукс. (хотів запостити лінк на вікіпедію, для тих, хто не знає, що воно таке "крайня", але зайшов і передумав..)
быстрей будет переустановить, или дождаться исправления.Є якийсь варіант відкату, чи доведеться чекати фіксу зі сторони розробника?! Дякую
Стабильно - это когда стабильно ломается в одном и том же месте (с)понимаю, система может глючить после неудачных обновлений, но чтобы так кардинально (и главное - стабильно)...