Linux/Unix

• Автор теми Maly
  • Дата створення

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
dr-kart странно...,

Добавлено через 2 минуты
dr-kart, интернет через роутер, или напрямую?

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Xperia IV
интернет через роутер, или напрямую?
роутер

На обоих системах после обновы, действительно, инет откл. Далее тупо включал его снова. И всё. Всё как раньше пашет.

Місто
Киев
Телефон
Xperia IV
так я вообще ничего не ковырял. просто тупо законнектил инет в нетворк манагером как обычно и все.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Підскажіть утиліту якою би було можливо редагувати груб2 із під 10 вінди... Потрібно періодично міняти завантаження системи по замовчуванню, а клавіатура в ноуті, якою би можливо було це зробити, навернулася. Сторонньої клави також не маю- вже майже звмк користуватись наекранною і мишкою, але нажаль в моїй проблемі то не допоможе. Дякую

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
матвей, текстовым редактором?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Підскажіть утиліту якою би було можливо редагувати груб2 із під 10 вінди
матвей, для таких случаев удобно, когда загрузчики систем стоят на своих системных разделах. У винды свой, у линукса - grub. Тогда в системе (системными же средствами управления дисками) меняется загрузочный раздел и все дела.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Паук, в мене груб2 стоїть основним в загрузочному секторі. На він 10 поставив прогу типу маунт ехт і пройшовши по адресу етк\дефаулт\граб.цфж змінив в нотепаді пункт дефаулт граб з "4"(вінда) на "0"(мята17) але ребут запускає все ту же вінду...Навіть не знаю куди копати далі....

Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i
Паук, в мене груб2 стоїть основним в загрузочному секторі. На він 10 поставив прогу типу маунт ехт і пройшовши по адресу етк\дефаулт\граб.цфж змінив в нотепаді пункт дефаулт граб з "4"(вінда) на "0"(мята17) але ребут запускає все ту же вінду...Навіть не знаю куди копати далі....
Так а grub-update выполнен?

Місто
Киев
Телефон
Alcatel D920, Huawei U8110

Насколько мне не изменяет память, в etc находится дефолтный конфиг, на основании которого формируэтся /boot/grub/grub.cfg . Update-grub перписывает дефолтный конфиг в бут... Поэтому править нужно /boot/grub/grub.cfg но оно слетит после первого же обновления.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
vano, так,вже розібрався,там прописав і тепер ок. Я і так періодично буду міняти конфіги в залежності від необхідної системи

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
підскажіть аналог myphoneexploer client для мяти. вайн чомусь не запускає віндову збірку...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Prorab, с предыдущей через апдейт залетает?

Зверху