Lycamobile у світі

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Ділимося тут новинами Lycamobile MVNO у світі, тарифами, а також де і як замовити сімки, активувати номери, зареєструватися у оператора, активувати дані, поповнити пакети послуг та багато чого корисного для звичайних користувачів, які відвідують чи мешкають у країнах Лайки.

Lycamobile - британський віртуальний оператор мобільного зв'язку, що діє в таких країнах світу:
Австралія www.lycamibile.com.au
Австрія www.lycamobile.at
Бельгія www.lycamobile.be
Данія www.lycamobile.dk
Франція www.lycamobile.fr
Німеччина www.lycamobile.de
Ірландія www.lycamobile.ie
Італія www.lycamobile.it
Нідерланди www.lycamobile.nl
Норвегія www.lycamibile.no
Польща www.lycamobile.pl
Португалія www.lycamobile.pt
Румунія www.lycamobile.ro
Іспанія www.lycamobile.es
Швеція www.lycamobile.se
Швейцарія www.lycamobile.ch
Туніс www.lycamobile.tn
Велика Британія www.lycamobile.uk
США www.lycamobile.us
ПАР www.lycamobile.co.za
Північна Македонія www.lycamobile.md
Україна www.lycamobile.ua
РФ www.lycamobile.ru

Глобальний веб-сайт www.lycamobile.com

Останнє редагування:

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш - Warszawa
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Вирішив я придбати Польську lycamobile, думаю є Українська і потрібна ще Польська. Придбав пакет за 5 злот і активував. Спочатку працювало все супер, інтернет 4G 55-70 мбіт/с, дзвінки без проблем. Через пів дня, почалось!!!! Спочатку перекинуло в 3G мережу, і заборонило реєструватися в 4G. Потім почалися проблеми із дзвінками, з сьомого разу починав іти дозвін. Виникла екстрена ситуація, потрібно у вечірній час замовити Uber, а інтернет не працює хоч тариф оплачений! Пробую подзвонити, а не можна! Я зі злості вийняв ту польську lycamobile з телефону, розламав і викинув. Як таким можна взагалі користуватися? Жесть... Українська lycamobile у Польщі працює без проблем, дзвінки, смс, інтернет, усе стабільно.

Вкладення

• IMG_20260321_075803_968 (1).jpg
    IMG_20260321_075803_968 (1).jpg
    174.2 КБ · Перегляди: 11
Зверху