macOS

Місто
Каменское
Телефон
Motorola StarTac 130
Зачем в макоси встроенный антивирус? Не знаю, нужно у Эппл спросить, зачем. Могу предположить чтобы бороться с вирусами, как бы это неожиданно не звучало :)

Или если зачем смотреть обновились ли базы? Некоторые предприятия к себе не пускают в сеть, если не выполнен ряд условий, одно из которых - актуальные базы антивиря.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Некоторые предприятия к себе не пускают в сеть, если не выполнен ряд условий, одно из которых - актуальные базы антивиря.
Це як виглядає? Підходить пузатий сісадмін з бородою, і перевіряє чи актуальні бази? На Макосі? А якщо Лінух буде, теж треба антивірь? :rolleyes: Взагалі то має бути гостьова ізольована мережа, і які б віруси у мене не були, хоч повний зоопарк, вони ніяк не вплинуть на інші компи і сервери в мережі.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Могу предположить чтобы бороться с вирусами,
Ніби щоб перехоплювати віруси, в основному віндові, що приходять поштою або файлами.. Але реально його роботи я ніколи не бачив..))

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
DesKV, в терминале можно шрифт увеличить, и не будет красноглазия ))) для "просто увидеть" не завезли интерфейса. Значит разрабы считают, нефиг тебе туда смотреть. Но если уж сильно хочется, то лезь под капот и мучайся.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Как же я сам не догадался.
Тобі доколупатись основна задача? :LOL: Воно мені 300 років не тре, але зазирнув - в "три кліки" в стандартному звіті доступна ця інформація, ніяких терміналів не треба "з червоними очима" та файли в провіднику шукати.. :Olen:

Знімок екрана 2024-12-16 о 09.53.51.jpg

Зверху