Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Если кому интересно -

Правда, его должен был подтвердить консультант, но у меня все прошло нормально.
Мені цікаво ...

Який консультант і як він підтверджував?
Каса самообслуговування після сканування сертифіката сказала зачекати на консультанта, який зазвичай є один на всі каси самообслуговування. Вона підійшла, я показав роздруківку, і вона підтвердила операцію, приклавши свій ключ до каси. Приблизно так. На звичайній касі таке думаю не потрібно, там живий касир, але з мого досвіду, серед касирів бувають дуже дерев'яні тітоньки, яким довго розказувати про сертифікати, тому пішов на самообслуговування.

Місто
Бровари
opex, 😀 мені навпаки сказала касирка на Бандери, що на самообслуговуванні сертифікати не працюють 😉 показав у телефоні

• Like
Реакції: drmz
Місто
Киев
Кто -то уже звонил спросить на счет пополнения мобильного?

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
Кто -то уже звонил спросить на счет пополнения мобильного?
я уже 2 раза звонил. с 2х номеров оставил заявки. сказали перезвонят когда сделают, а когда не знаю, думаю в сентябре уже

Останнє редагування:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Звонил сказали проблема на стороне партнёра i.Pay о проблеме знают обещали починить за сегодня, просили переодически проверять в течении дня, если проблема не решится то завтра позвонить для составления заявки, будут как то выруливать

kvv

Місто
Ровно
opex, 😀 мені навпаки сказала касирка на Бандери, що на самообслуговуванні сертифікати не працюють 😉 показав у телефоні
ну от бачте яка у них компетентність
Мені теж сказала на касі самообслуговування, що ймовірно такі сертифікати не пройдуть... No pasarán!, :D

Відложив покупки до появи адекватного консультанта.

Вводити самі коди так ніхто і не пробував?

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Не знаю, насколько это поможет, но сегодня утром слышал по радио промо-код "Декатлон", скидка 5%. Промо-код: "KRAINAFM", насколько удалось запомнить.

• Like
Реакції: idea
Зверху