Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Ну я как бы сибасским золотом, которое за 20/монета покупал серты, которые стоят столько же золотых монет, но по курсу 50/монета у, допустим, привата...
Ну я как бы сибасским золотом, которое за 20/монета покупал серты, которые стоят столько же золотых монет, но по курсу 50/монета у, допустим, привата...
Опція оплати балами доступна держателям карток банків АТ «АЛЬФА-БАНК» (лише для клієнтів А-клуб), АТ «КРЕДОБАНК», АТ «ОТП Банк» - для майбутніх покупок, а також держателям карток АТ «УКРСИББАНК» - для попередніх покупок.
АТ «АЛЬФА-БАНК» , АТ «КРЕДОБАНК», АТ «ОТП Банк» :
Мінімальна кількість балів, яка має бути на балансі – 300 золотих балів.
Мінімальна сума транзакції, за яку можна повернути кошти, має становити більше 100 гривень.
АТ «УКРСИББАНК» :
Мінімальна кількість балів, яка має бути на балансі – 2000 золотих балів.
Мінімальна сума транзакції, за яку можна повернути кошти, має становити більше 100 гривень.
Если кому-то не удается создать надежный пароль.
Вписываете пароль, по мере этого 3 кусочка текста ниже (про большие буквы, про цифры и про спецсимволы) становятся зелеными, потом добиваете еще неколько символов, например 1111111 и вуаля - оранжевое "ненадежный" становится зеленым "надежный", потом удаляете эти 1111111.
Способ также работает с копипастой: набрать где-то пароль (в Блокноте, чтобы видеть его), Ctrl+C, Ctrl+V, добавить 1111111, увидеть "надежный", удалить 1111111.
Для повторного ввода пароля просто Ctrl+V.
Возможно, тут надежность определяется по терпению клиента и надо просто подождать, пока система сама заметит, что все условия выполнены и пароль уже надежный, но я не дождался.
Видимо они золото дольше начисляют, чем серебро. 25/02 делал оплаты старой и новой newcard (проводка 01/03) - серебро уже капнуло , а золота и welcomebonus за первую покупку - пока нет.
АЗС немає. сільпо немає. комфі немає. тобто в мене є карта на якій за декілька місяців накопичилось достатньо витрат, але зараз я не маю наміру реєструватися в цьому більше. щось не бачу сенсу.
Вроде всё это осталось, но находится в разделе "подарунки банків" (для каждого банка с золотыми баллами свои) за золотые балы (фактически, старые rewards).
Для части банков (OTP, Кредо, УкрСиббанк и А-клуб Альфы) вообще через "Оплату баллами" можно просто погасить часть или всю стоимость покупки дороже 100грн баллами. Коэффициент конверсии при этом получается примерно таким же, как и у сертификатов.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.