Сьогоднішній ланч в охоті на овець. У бокалах Хуґарден замовлений окремо.
Усе в принципі без проблем, якби не одне але. Коли офіціант при розрахунку почав виконувати, що на сертифікати мастеркард ідуть не класичні ланчі, а спрінгроли. Хоча офіціант, який приймав замовлення по це нічого не казав. Ну, на нас, як залізеш, так і злізеш. Ніхто за ланчі не збирався платити нічим окрім сертифікатів, що в принципі так і було.
Місо суп таке собі, не моє. Правда, тофу в ньому цікаве.
Філе міньйон було більше схоже на біфштекс. Погано жувалось, але свіже, страшенно соковите, якщо не помиляюсь медіум ре. У медовому соусі. Так що просмажка та смак чудові (згадав стейк-хаус у Одесі). Лимонад теж дуже смачний.
Моя гостя страшенно щаслива. Дякую Борисову і мастеркарду за спогади Прибалтики 7 років тому.