Якщо вже мейл є тоді робите перше замовлення і отримуєте 200 грн.Спочатку що? Бо там лише колесо в якому мій мейл вже був і виграв аж 25гр.
Якщо вже мейл є тоді робите перше замовлення і отримуєте 200 грн.Спочатку що? Бо там лише колесо в якому мій мейл вже був і виграв аж 25гр.
Замовив бренді и пиво все спрацювало.200 від 500 буде діяти на алкоголь? бо всі інші промокоди - не діють
Є десь офіційні умови? Бо я своє замовлення на 2к+ отримав у вівторок. І ніякого промокода не отримав, Воно приймало участь чи ні?Якщо вже мейл є тоді робите перше замовлення і отримуєте 200 грн.Спочатку що? Бо там лише колесо в якому мій мейл вже був і виграв аж 25гр.
Акція з 27.10.23А
Є десь офіційні умови? Бо я своє замовлення на 2к+ отримав у вівторок. І ніякого промокода не отримав, Воно приймало участь чи ні?Якщо вже мейл є тоді робите перше замовлення і отримуєте 200 грн.Спочатку що? Бо там лише колесо в якому мій мейл вже був і виграв аж 25гр.
А як щодо офіційних умов?
Судячи з усього на алкоголь скоро прикриють. Та й якщо подумати то акція - типовий разводняк. Відносно дорога доставка фактично перекриває знижку по промокоду. Лише з третьої доставки буде профіт типу 120 із 500, що й не дуже то круто.Промокод надає знижку 200 грн на наступне замовлення при оплаті карткою Mastercard®.
Промокод діє до 14.01.2024 року на весь асортимент, крім підакцизних товарів.
ключевое слово ДОз 1 листопада по 3 грудня 2023 року включно реєструйтеся в додатку Uklon, платіть карткою Mastercard® і отримуйте знижку до 70 % на перші три поїздки.
Ще більше вигідних акцій та пропозицій від Mastercard у Telegram: https://t.me/mastercardbilshe
на этом форуме разве еще остались люди, у которых только один номер?))разве еще остались люди, у которых нет Уклона? ))
Але є географічні обмеженняз 1 листопада по 3 грудня 2023 року включно реєструйтеся в додатку Uklon, платіть карткою Mastercard® і отримуйте знижку до 70 % на перші три поїздки
Анналогично, по этой акции. Причём и за 2 покупку тоже нету. Дождусь отправки и буду звонить.cat, Так позвоните-напишите им. Мне досылали смской - почтой почему-то промокод не приходил. Не в эту акцию.
Я такийразве еще остались люди, у которых нет Уклона? ))