Подзвонила дівчина з мастер карт більше. Каже був сбій, не зарахувались призи. Тому каже пропонуєм вам печіво відправити, ви згодні? Потім подивився, дійсно другий набір свічок кудись подівся. Але думаю печіво буде краще ніж свічки. Сьогодні вже відправили.У меня идентичная ситуация со свечами.Выпал набор свечек, а потом в списке подарков сменилось на 10 (( И поле для ввода данных исчезло, только надпись осталась, что их надо ввести
Но они уже второй раз выпали. В первый раз пару дней назад было без багов.
У програмі можуть брати участь всі держателі карток Mastercard від ПУМБ. Для преміальних карток Mastercard Platinum, World*, World Elite і World Black Edition діють ексклюзивні пропозиції та накопичуються золоті бали.Кто-нибудь знает, карты ПУМБа Word debit какие баллы накапливают?
Мне, возможно, тоже звонили. Просто я редко отвечаю на левые номера.Подзвонила дівчина з мастер карт більше. Каже був сбій, не зарахувались призи. Тому каже пропонуєм вам печіво відправити, ви згодні? Потім подивився, дійсно другий набір свічок кудись подівся. Але думаю печіво буде краще ніж свічки. Сьогодні вже відправили.
Через гуглпей канає?Нова пропозиція:
Із 1 по 31 травня 2024 року включно реєструйтеся в Uklon, платіть карткою Mastercard® і отримуйте знижку до 70 % на перші три поїздки.
Ще більше вигідних акцій та пропозицій від Mastercard у Telegram: https://t.me/mastercardbilshe
маю сумнівиЧерез гуглпей канає?
На сайті Mastercard є офіційні правила акції (посилання на PDF-файл)Через гуглпей канає?
а яка макс сума знижки по цьому промо?я додав картку і мені уклон написав що акцію активовано чи щось таке і є знижка
на цьому телефоні еплпей пустий
Post automatically merged: