rikky
ремонтник
а кто поделится фокстротом? как раз надо)
Пожалуйста, обратитесь к сотрудникам контактного центра по номеру телефона 0800332412, и они смогут помочь Вам решить данную проблему!@xgamesz, всплівающее «no orders found» и -10 баллов. В «Мої замовлення – Колесо сюрпризів – Мої винагороди» пусто. Начало не очень многообещающее.
Тоже 10 баллов списало лишние.xgamesz, всплівающее «no orders found» и -10 баллов. В «Мої замовлення – Колесо сюрпризів – Мої винагороди» пусто. Начало не очень многообещающее.
3 раза за 1 день.С одного акка 1 раз можно крутить?
Рекомендую Вам обратиться в контактный центр по номеру телефона 0800332412 чтобы решить данную проблему!Тоже 10 баллов списало лишние.
У меня то же самое. Мобильный порадовал, остальное мне не нужно. Могу поделиться или обменяться. Фокстрот отдала, остался Портмоне.20 грн мобильный. портмоне месяц. Фокстрот 200 грн
Портмоне як завжди для нових клієнтів?
3С одного акка 1 раз можно крутить?
У меня одни ребра и выпадают...АхрінєтЬ. Оце прикольно вони придумали, щоби випадало "ребро".
Тож дало на портмоне без комиса, но не пойму где этот промокод смотреть.Портмоне як завжди для нових клієнтів?
Вроде нет такого.
– Зареєструйтесь або ввійдіть до особистого кабінету на сайті portmone.com чи в мобільному додатку «Портмоне».
– Активуйте промокод у розділі «Промокоди» мобільного додатку «Портмоне» чи в розділі «Бонуси та промокоди»
на сайті.
– Отримайте можливість оплачувати рахунки за комунальні послуги, інтернет, телебачення, охорону та телефонію
без комісії протягом місяця.
Максимальна сума платежу без комісії – 5000 грн.
Один клієнт може активувати один промокод.
https://bilshe.mastercard.ua/spin2win/prizes/Тож дало на портмоне без комиса, но не пойму где этот промокод смотреть.Портмоне як завжди для нових клієнтів?
Вроде нет такого.
– Зареєструйтесь або ввійдіть до особистого кабінету на сайті portmone.com чи в мобільному додатку «Портмоне».
– Активуйте промокод у розділі «Промокоди» мобільного додатку «Портмоне» чи в розділі «Бонуси та промокоди»
на сайті.
– Отримайте можливість оплачувати рахунки за комунальні послуги, інтернет, телебачення, охорону та телефонію
без комісії протягом місяця.
Максимальна сума платежу без комісії – 5000 грн.
Один клієнт може активувати один промокод.
Что происходит при выпадании ребра? -10 баллов и -1 попытка крутить колесо?У меня одни ребра и выпадают...
так и есть. просто срань типа 5 баллов они тоже считают одним из гарантированных подарковА написано " Крутіть колесо сюрпризів і гарантовано отримуйте"
Гарантовані Подарунки Першого Етапу Акції:
6.1.1. смартфон IPhone 11 Pro + AirPods Pro;
6.1.2. колонка з гравіюванням;
6.1.3. сертифікат «Concert.ua» на 100 грн;
6.1.4. сертифікат «Concert.ua» на 50 грн;
6.1.5. сертифікат «Fishka» на 50 грн;
6.1.6. 30 днів сплати комунальних послуг без комісії на Portmone.com.;
6.1.7. 5 (п’ять) гривень на бонусний рахунок Portmone.com.;
6.1.8. знижка 200 грн при купівлі від 1000 (одної тисячі) грн у Фокстрот
6.1.9. знижка 30% (миттєва) на 3 кави у ОККО;
6.1.10. поповнення мобільного на 20 (двадцять) грн;
6.1.11. 5 (п’ять) балів;