rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Вирішив спробувати лайфак з Фокстром - сформував замовлення пральних порошків. Застосував код від Більше...
І ціна дійсно стала більше, ніж без промокоду :)))))))
потому что у них почти весь товар по акции, а промокод аннулирует скидку по акции, и применяется -200 грн

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Есть:
Декатлон - 50,
Фокстрот - 200,
Якабу - 100,
Фарватер -5%,
Концерт - 100,
Концерт - 50
Портмоне - месяц коммунальных без комиссии.

Меняю на ОККО -5 грн.

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Немає нічого цікавого цього тижня. Якщо комусь треба із списка в лс(поповнення мобільного використав)

Вкладення

• Screenshot_2020-07-30-12-56-16-707_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-07-30-12-56-16-707_com.android.chrome.png
    114.2 КБ · Перегляди: 56

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Сьогодні вперше 20 грн. в третьому турі. А в першому турі було шість по 20. Може хоч останній день буде без суш, голду і якабу.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Чекаємо на сертифікати мегого та епіцентр,поки ні те,ні іншого немає. Вчора-Сьогодні було в когось мегого та епіцентр?

• Like
Реакції: Doza

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Хоч раз 5 балів отримав. Хоч щось нормальне.

Вкладення

• Screenshot_20200731-000201_Chrome.jpg
    Screenshot_20200731-000201_Chrome.jpg
    308.5 КБ · Перегляди: 39

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
А я "победил" Фокстрот с порошками. И цена товара была адекватная (как по "акции"), и сертификат сработал, и заказ оплатил с кэшбэком от Моно. Правда, потом ругаться пришлось, потому что нужного мне порошка в Одессе не оказалось (хотя числился), предложили или платную доставку НП, или отказаться от заказа. А я оплатил заказ сразу, так что тоже предложил - или бесплатно присылают, или мне нечего делать, а тут прекрасный повод чем-то себя занять (шансы "победить" Фокстрот более, чем высокие). Прислали бесплатно.

В итоге - сертификат Фокстрот действительно полезная вещь.

Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
Есть сертификат «ТБ і Кіно: Оптимальна» від MEGOGO на месяц. Обменяю его на пополнение мобильного 20 ₴
Upd: уже обменял

Останнє редагування:

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
А я "победил" Фокстрот с порошками. И цена товара была адекватная (как по "акции"), и сертификат сработал, и заказ оплатил с кэшбэком от Моно. Правда, потом ругаться пришлось, потому что нужного мне порошка в Одессе не оказалось (хотя числился), предложили или платную доставку НП, или отказаться от заказа. А я оплатил заказ сразу, так что тоже предложил - или бесплатно присылают, или мне нечего делать, а тут прекрасный повод чем-то себя занять (шансы "победить" Фокстрот более, чем высокие). Прислали бесплатно.

В итоге - сертификат Фокстрот действительно полезная вещь.
Основне вибирати порошок, яким користуєшся. Я собі приглянув бензопилку, електродріль і ще деякі потрібні мені товари. Почитаю відгуки, порівняю ціни. Можливо куплю.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
а сертификат фишка можно применить на покупку скретч-карты пополнения мобильного на кассе магазина алло?

• Wow
Реакції: Howl
Зверху