Місто
Львів
Чи можна в Алло на одну покупку різні сертифікати використати?
якщо ви про використання декількох сертифікатів в межах одної покупки- так, можна.
7. Споживач може використати декілька ПС/Електронних ПС для однієї покупки.

Місто
București-Запорожье
Чи можна в Алло на одну покупку різні сертифікати використати?
якщо ви про використання декількох сертифікатів в межах одної покупки- так, можна.
7. Споживач може використати декілька ПС/Електронних ПС для однієї покупки.
Я не знаю как сейчас, но когда были сертификаты алло от эксима - можно было даже онлайн несколько использовать: вводишь один, и дальше открывается новая форма для следующего, и так далее. Офлайн - вообще с этим вопросов не возникало

Місто
Львів
Хтось отримував кешбек за цією програмою?
Я придбав за 10 балів кешбек до 7% на алі, почитав як задіяти, перевірив що ІПН в налаштуваннях профілю є, перейшов за реферальним лінком, придбав планшет за $75, на який обіцяли начебто 2.3% кешбеку - і тиша.
В графі кешбеків жодної згадки про цю покупку.

Чи є сенс до них телефонувати на 0800, чи кинутися того ровера? (Куди написати e-mail не знайшов).

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Али экспресс это вещь в себе, что-то им не понравится и кешбека не увидите, к примеру если это оригинальная продукция ксиоми или хонор, или товар неафилированный, или магаз неафилированный. Так же могут не участвовать товары из молл и чёиз.

Місто
Львів
товар неафилированный, или магаз неафилированный
Я про це чудово обізнаний і глянув перед купівлею що за цей товар пропонують baсkit та lety. Товар дійсно неафільований і відсотки за нього там пропонували щось рівня 0.1, жодного сенсу клікати.
Тому й спробував тут. Ну нехай би і написали щось близьке нуля, але хоч покупку відмітили, щоб не ламав собі голову чи часом не рефералку почікало.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Через який сервіс вони кешбечать? Бо від них відколовся Hellocahback, який втиху здоз в 22-му разом нахомяченим.

Зверху