Megogo

Місто
Київ
ото вони оновили інтерфейс тб-плеєра на сайті! як тепер переглянути повний список телеканалів?
А тут є список?

Місто
Дніпро
Зверху зліва треба вибрати канали, як варіант безкоштовні, тоді зправа будуть канали групами (новини, музика т.п.) розгортаєте та вибираєте. Є нюанс, інколи треба зменшити сторінку, на 110% в мене каналів немає, це в мене за дефолтом налаштовано, а за 100% канали є

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
ото вони оновили інтерфейс тб-плеєра на сайті! як тепер переглянути повний список телеканалів?
А тут є список?
можна ще з розділу з тарифами відкрити, натиснувши Список каналів

Місто
Киев
Шукаю собі підключення мегого не до чужого акаунту, а купити підписку/промокод на свій, хочу Максимальну щоб дивитись футбол.

Поки знайшов по ціні за 3492 грн/рік на сайті Комфі

Може є варіанти знайти дешевше?
Буду вдячний за підказки
А смысл покупать через комфи если цена на сайте мегого такая же?

Вообще не понимаю людей которые платят бешенные деньги за просмотр мегого или аналогичных в которых даже в подписках самых дорогих нечего смотреть, а что и есть из нового например то опять плати.

Ото мегого разве что из-за спорта и то за такие деньги слишком дорой спорт получается и не резонный как по мне.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Ото мегого разве что из-за спорта и то за такие деньги слишком дорой спорт получается и не резонный как по мне.
Згоден з тим, що ви написали про спортивні канали Мегого. І ще, там і не всі змагання показують. Наприклад, більшої частини змагань з великого тенісу під егідою ATP та WTA там немає. І це стосується не лише тенісу. На жаль.
Було б усе потрібне для мене, я заплатив би із задоволенням.
А смысл покупать через комфи если цена на сайте мегого такая же?
Можливо, сенс у тому, що не прив'яжеться платіжна картка до облікового запису. І потім не будуть списуватися гроші з картки за передплату автоматично.

У мене була два роки передплата Максимальна, а після закінчення передплати довелося видалити обліковий запис, щоб не дзвонили і не набридали нав'язливими проханнями продовжити передплату. Не бачу сенсу продовжувати, якщо сервіс не задовольняє мої телевізійні бажання.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
та ще якби за 9.99 грн/міс... так?
Я такого не писав. Готовий платити абонплату 1000 грн. на місяць за наявності показу всіх потрібним мені змагань. Мені потрібна передплата лише на спортивні канали.

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
не маю змоги сьогодні перевірити... чи є зараз 3Д-канал у мегого для вебОС? дякую.

Зверху