Нова акція, промокоди в яйцях
yasensvit.ua
(ну не в самих, там посилання на гру, а там вже промокод)
Ага. А вчора не працювали.Propolis, Ви коли їх пробували заюзати? Вчора день матчу збірної був, а на великі спорт.події вони промо призупиняють
щойно спробував два перші то вони робочі 10 днів оптимальна на новий номер телефона-аккаунтЯк так розумію, що зараз всі ці промокоди мертві, а нових на оптимальну немає:
MBRIDNEW
MPRAVDANEW
SDPROMONEW
MNVPROMOKODINEW
MLIGANEW
PROMOOPTINEW10
ROMOCODIUS10X
CPAAWEB
окремо...Макс-Мен, до акції Мегого чи після?
Так КиївстарТБ все це нам надастьМегого покаже бій Усика
та я знаю, але ж тема не про них)Так КиївстарТБ все це нам надастьМегого покаже бій Усика
ЧС по футболу 2026
MEGOGO ексклюзивно покаже всі матчі на OTT-платформі за передплатами «Спорт» та в усіх «MEGOPACK». Переглянути ігри ЧС-2026 на платформі можна буде в підрозділі «Футбол» в розділі «Спорт», як мінімум на трьох каналах, серед яких: «MEGOGO Футбол Перший», «MEGOGO Футбол Другий», «MEGOGO Футбол Третій».
За яку вправу дали?дали мені промокод на тиждень мегопака, але з прив'язкою до мого мобільного... що мені з ним робити? у мене і так така підписка.
опитування від них же на мило приходило...За яку вправу дали?дали мені промокод на тиждень мегопака, але з прив'язкою до мого мобільного... що мені з ним робити? у мене і так така підписка.
Пряма трансляція на території України буде доступна за платною підпискою на каналі "Футбол 1" медіасервісу MEGOGO.
Також подивитися поєдинок можна буде безкоштовно в кабельних мережах і цифровому ефірі Т2 на каналі "MEGOGO Спорт".
Гра відбудеться 31 травня у Вроцлаві на "Арені Вроцлав" і розпочнеться о 18:30 за київським часом.
Цей поєдинок стане першим для нового головного тренера збірної України Андреа Мальдери, який змінив на цій посаді Сергія Реброва.
Зазначимо, що Україна і Польща не вийшли на ЧС-2026 і починають підготовку до осінніх матчів Ліги націй.
Звісно, 99,9% що ці товариські матчі покаже Мегого, але от нюанс - досі ні вони, ні УАФ ці трансляції (а саме де дивитися) офіційно так і не анонсували. Лише стара текстова "риба" зі змі (Обоз чи ЗН), яку готують на кожен матч, щоб збирати клікиПряма трансляція на території України буде доступна за платною підпискою на каналі "Футбол 1" медіасервісу MEGOGO.
Також подивитися поєдинок можна буде безкоштовно в кабельних мережах і цифровому ефірі Т2 на каналі "MEGOGO Спорт".