Megogo

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Судячи з того, як саме це описано, сильна гроза та злива породили чорний екран, який напав та перервав трансляцію, і в той же час така погода дісталася одразу двох супутників у космосі та вирубила НА них сигнал, вивівши їх з ладу. Понятно 😐
Погода дісталася точки прийому, з супутниками усе окей.
І при цьому ж сигнал, що Мегого віддавав на Суспільне - не зламався, з їхніх же слів....Магія
Ну так після того як полагодили сигнал із супутника, просто вилізло слабке місце в серверній інфраструктурі Мегого - банально не впорались із купою одночасних запитів від юзерів, які почали одночасно оновлювати сторінку/перезаходити на Мегого.
Банально))
Скільки разів ця банальність вилазила і досі залишається актуальною.
Це вже не банально, це вже повністю очікувано і стабільно.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Тільки у мене сьогодні вже другий матч megogo не тягне 1080?
Якщо стати які авто якість, картинка дуже часто випадає в sd, а якщо ставити примусово 1080, тупо кожні секунд 20 переривається картинка на буферизацію

Місто
Полтава
Телефон
Meizu M2 Note
Якщо стати які авто якість, картинка дуже часто випадає в sd, а якщо ставити примусово 1080, тупо кожні секунд 20 переривається картинка на буферизацію
Спробуйте в цей момент перевірити швидкість. Може це проблема з провайдером...

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Спробуйте в цей момент перевірити швидкість. Може це проблема з провайдером...
Спробую, дякую. Класичний спідтест показував 200+ мбіт, не знав що у мегого є окремий власний

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Для трансляцій на країну супутник не використлвують. Дорого, повільно і неефективно.
Хіба під час грози затопило дата-центр МеГоГи.

Місто
Волинь
В твітері люди також писали, що падало в sd, просто більшість людей не особливо звертає увагу, ну стала гірша якість, але ж показує :)
Думаю на матчі України орендували додаткові потужності, вилетіла збірна, перейшли в економ режим :)

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Ні разу не спостерігав випадіння в sd. Але сама якість залежить від платформи. На smartTV зображення завжди стабільне і якісне, на планшеті в застосунку (у налаштуваннях завжди fullhd) зображення може час від часу «замилюватися», ніби в цей момент кодеки сильніше зажимають якість. Або відбувається перескок в 720р, але без відображення цього в налаштуваннях.

Місто
Rivne
А що навіть промокодів немає на тариф "кіно" чи щось схоже?

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
Megogo це не сервіс, а лайно. Дивлюся значить я вчора матч Іспанія - Франція, вболіваю за іспанців, вже уявляю собі емоції іспанців після виходу в фінал. А знаєте що робить Megogo після фінального свистка? Одразу вмикає рекламу!!!!!! Це як треба плювати в лице своїм підписникам? Чому я маю перти на піратські сайти щоб подивитися емоції гравців після виходу у фінал? Невже важко було хоча б дати кілька хвилин насолодитися як гравці святкують вихід у фінал? Я завжди боровся проти піратства, але чому піратські сайти не показують рекламу , а Megogo показуює? Я що безкоштовно дивлюся футбол чи що?

Місто
Волинь
Evgenii, якийсь мінімум буде, напевно робиться для того, щоби забрати і матчі збірної укр, без суспільного. потім через 2 роки і Чемпіонат світу. Напевно будуть сунути рекламу і під час матчів, не тільки після свистка. А і затримка з"явиться прямих трансляцій на секунд 30
Чесно кажучи, я би не давав їм місце в T2 на таких умовах, бо це ще і державний мультиплекс. Нехай Зеонбуд запускає платний пакет і бере різні комерційні канали, як це робиться у всій європі

Останнє редагування:
Місто
Київ
є iнфа про нове подорожчання через мiсяць (19.08). Наприклад, Максимальна - 399.
Хто незважаючи на блекаути користується, є сенс продовжити надовго по дiючим цiнам перед новим спортивним сезоном.

Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Realme 6

Промокод на тариф Легка​

- 14 днів безкоштовного перегляду
GOSHOPGO

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Новий тариф MEGOPACK XL за 499 грн. MEGOGO+Netflix+Setanta Sports.

Підключивши MEGOPACK XL, ви отримаєте доступ відразу до 3 сервісів:
- MEGOGO, де в передплаті «Максимальна» вас чекають рейтингові зарубіжні та національні канали. Преміальна колекція фільмів і мультиків, серіали від HBO, ексклюзивні трансляції футболу та боксу, а також аудіокниги та подкасти.
- Netflix, де в плані Standard вам відкриються тисячі сюжетів у якості Full HD без реклами.
- Setanta Sports, де знайдете прямі трансляції найбільших спортивних турнірів світу та безліч іншого ексклюзивного контенту.

Зверху