Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Посидів кілька тижнів на Еджі - добило те, що перевірка правопису працює через раз .
З плюсів хіба більш плавний скролл.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
З плюсів хіба більш плавний скролл.
Он в еже не более плавный, а более ускоренный. Т.е если в хроме за один оборот колеса страничка скролится, к примеру, на 4 строки, то в ёжике за один оборот колеса мышки страница скролится на 8 строк.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Переставляв начисто Windows 10. Раніше одна із програм must have у мене була Google Chrome. В цей раз вирішив не ставити, натомість задовольнитися Edge. Все одно движок в них схожий і видалити Edge неможливо. Отже, тепер немає однієї зайвої схожої програми. Разом з додатком Speed Dial після запуску Edge візуально не відрізняється від Google Chrome.

Місто
Чернігів
А як відключити у цьому браузері прокрутку за межі сторінки. Я користуюсь трекпадом і коли скролю то можу змістити сторінку як на картинці:
1658429279973.png

пустота знизу і справа.

Дуже бісить

Місто
Киев
Подскажите. Можно ли в этом браузере на Windows 7, в настройках включить поддержку Flash ?

Stas567

Заблокирован
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy S24
moby, флэш же сдох, его нигде уже нельзя включить.

Місто
Киев
moby, флэш же сдох, его нигде уже нельзя включить.
Можно его включить, установив 27 его версию, в браузерах Pale Moon, Cent browser, IE 11. Сам пользуюсь им сейчас в этих браузерах, играя во флеш игры.

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Опубліковані ним скріншоти демонструють інтерфейс, оглядач децентралізованих застосунків, стрічку новин і опцію купівлі цифрових активів через Coinbase і MoonPay.
У коментарі для Decrypt дослідник нагадав, що розробники браузера постійно тестують багато різних опцій, які не обов’язково виходять у світ. Однак гаманець повністю функціональний, окрім доступу для користувачів, додав він.
«З огляду на те, що я зміг ним нормально користуватися, гадаю, розгортання не виключене. Сподіваюся, що для маленького тестового періоду вони б не стали інтегрувати такі сервіси у робоче середовище», — підкреслив Albacore.
За даними Statista, на грудень 2022 року частка ринку Edge становила 11%.

Зверху