Mozilla Firefox

Місто
Дніпро
У знакомого перестал открываться firefox (хз, что там с программой произошло), спрашивает, можно как-то достать логины? Никаких менеджеров паролей не использовалось, стояла функция запоминать логины, пароли, наверное, знакомый вручную вбивал. Я так подозреваю, что где-то в профиле пользователя в папке Mozilla можно найти, но где конкретно?
Якщо був створений аккаунт в браузері то можна встановити його в телефоні та зайти, то можна ввімкнути синхронізацію. Паролі з'являється

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Хто знає- як оце лікувати?

Вкладення

• 1.JPG
    1.JPG
    82.6 КБ · Перегляди: 74

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Alex, мозіла якось по-тупому жере оперативку. Дві вкладки з наноблоком і нема 2,5Gb. Це ще мордкнига не відкривалась.
Може воно лізе в файл подкачки?

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
drmz, не знаю. От з Дією працюю - і ця жижиталізаторська фігня зжирає оперативу..

• Like
Реакції: drmz

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Alex, better memory meter (by petersouza) покаже, якщо iндикатор б-я iнший( не зелений), то задiяний файл пiдкачки.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
Firefox дозволить користувачам блокувати ШІ
"Mozilla оголосила, що Firefox незабаром дозволить користувачам повністю або частково блокувати функції штучного інтелекту (ШІ). Починаючи з версії Firefox 148, яка вийде 24 лютого, у налаштуваннях браузера на комп’ютерах з’явиться новий розділ керування ШІ. Користувачі, які не хочуть використовувати жодні ШІ-функції, зможуть увімкнути перемикач “Блокувати покращення ШІ”, що приховає всі спливаючі вікна та нагадування про існуючі або майбутні інструменти..."(С)

Останнє редагування:
Зверху