Львівська мережа Рукавичка пішла від фішки.
Не зовсім зрозуміло.. Де саме залогінився? Сайт, додаток, до чого тут сама Фішка? Хіба не за номером телефону воно має працювати?залогінився щойно своєю поштою бо побачив іконку G
Головний екран - Персональні акції - Всі - ПерсональніДе зараз пишеться розмір "Фішбека"? Надійшов пуш, захожу по ньому і нічого не можу знайти.
Немає там. Але нюанс, це акк, в якому є карта Райфа Фішка.Головний екран - Персональні акції - Всі - ПерсональніДе зараз пишеться розмір "Фішбека"? Надійшов пуш, захожу по ньому і нічого не можу знайти.
Можливо це пов'язано з тим, що у цьому місяці (як мінімум у мене) там знижка не у формі балів "Фішки", а у формі "спеціальних цін" (як під час періодичних акцій у вихідні)Немає там. Але нюанс, це акк, в якому є карта Райфа Фішка.Головний екран - Персональні акції - Всі - ПерсональніДе зараз пишеться розмір "Фішбека"? Надійшов пуш, захожу по ньому і нічого не можу знайти.
Для безрайфових акаунтів, дійсно відображає.
Минулого місяця також був лише "спеціальний фішбек".Можливо це пов'язано з тим, що у цьому місяці (як мінімум у мене) там знижка не у формі балів "Фішки", а у формі "спеціальних цін" (як під час періодичних акцій у вихідні)
Как можно войти в чужой профиль ?Мобільний додаток. Тиснеш логін гуглом, вискакує перелік твоїх імейлів, тиснеш - і входиш в чийсь профіль. Раніше входили за номером, а зараз напевно придумали логін поштою.