Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Відкривав сьогодні віддалено, досвід позитивний, але з гірчинкою.
Дія, заяви, підписи- тут все гаразд. Все зайняло до 10 хв. часу і неактивна карта одразу з'явилась в додатку. Через 1 год. картка стала активною. Клікнув по меню 'поповнити картку' - > 'ввести вручну' і тут проблема №1- невірний номер картки.
Пишу в підтримку, 'спробуйте ввести номер картки без помилок'. Надсилаю фото картки в підтримку, 'спробуйте оновити додаток'. Але ж я його встановлював 1 год. тому. 'Спробуйте поповнити з іншої картки або через Gpay`:sleep:. Тобто замість того щоб зафіксувати технічну проблему з проблемною АРІ'шкою що верифікує номер картки- отримав відповідь 'йдіть і не заважайте нам стартапити' :cautious:
проблема №2- Кредо за реквізитами не розуміє що це за банк і відповідно не дозволяє провести платіж
позитив- за посилку вартістю доставки 235 грн.- повернули чесних і чистих 47 грн., що є непоганим кешбеком (20% чистими).

• Like
Реакції: Gord
Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Клікнув по меню 'поповнити картку' - > 'ввести вручну' і тут проблема №1- невірний номер картки.
Пишу в підтримку, 'спробуйте ввести номер картки без помилок'. Надсилаю фото картки в підтримку, 'спробуйте оновити додаток'. Але ж я його встановлював 1 год. тому. 'Спробуйте поповнити з іншої картки або через Gpay`:sleep:. Тобто замість того щоб зафіксувати технічну проблему з проблемною АРІ'шкою що верифікує номер картки- отримав відповідь 'йдіть і не заважайте нам стартапити' :cautious:
Сегодня аналогичная проблема была с картой Идеябанка. Видимо ситуация массовая.

Місто
RO
Отримати знижку можна тільки на посилку, яка прямує до тебе? Сьогодні відправляв і оплачував на відділенні картою і знялася повна сума. Чи є алгоритм відправлення зі знижкою?

• Haha
Реакції: idea
Місто
Киев
Не пробував,
але логіка підказує, що перше це зробити оплату Отримувачем, і треба відправляти на себе (телефон ваш як отримувача, а адреса реальна іншого отримувача), а потім переадресовувати отримання на іншу особу.

SeeRTeeL

FreeMan
Місто
Харків
Оплатити можна і чиюсь посилку, для отримання знижки платити треба у додатку новапей карткою новапей, активуючи перемикач знижки.

Вкладення

• YAk-otrymaty-znyzhku-20-za-oplatu-posylok-cherez-NovaPay.png
    YAk-otrymaty-znyzhku-20-za-oplatu-posylok-cherez-NovaPay.png
    321.2 КБ · Перегляди: 36

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Сьогодні відправляв і оплачував на відділенні картою і знялася повна сума.
Має значення оплата карткою NovaPay в застосунку NovaPay. Оплачувати можна не тільки свої відправлення, но й інших осіб.

Місто
RO
Сьогодні відправляв і оплачував на відділенні картою і знялася повна сума.
Має значення оплата карткою NovaPay в застосунку NovaPay. Оплачувати можна не тільки свої відправлення, но й інших осіб.
Це зрозуміло. Але як на практиці оплатити в додатку, якщо оформлюєш відправлення у відділенні? Оплачувати ж треба через термінал і тоді знижки не буде.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Це зрозуміло. Але як на практиці оплатити в додатку, якщо оформлюєш відправлення у відділенні? Оплачувати ж треба через термінал і тоді знижки не буде.
Створити відправлення з оплатою за рахунок отримувача. І далі оплатити в NovaPay додатку до моменту отримання.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
У застосунку Нової пошти зробив самостійно відправлення відділення-кур'єр, оплата отримувачем.
Відділення відправлення прийняло, трошки оновили його дані. Через деякий час у застосунку Нової пошти з'явилася можливість оплати за доставку онлайн. При внесенні даних відправлення в застосунок NovaPay я отримую повідомлення, що за це відправлення вже сплачено.

До підтримки NovaPay звернувся. Але можливо хтось із таким стикався.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
yahoo, так. Бо інакше я ж у застосунку NovaPay не знайшов би відправлення.

Місто
Київ
У застосунку Нової пошти зробив самостійно відправлення відділення-кур'єр, оплата отримувачем.
Відділення відправлення прийняло, трошки оновили його дані. Через деякий час у застосунку Нової пошти з'явилася можливість оплати за доставку онлайн. При внесенні даних відправлення в застосунок NovaPay я отримую повідомлення, що за це відправлення вже сплачено.

Сьогодні в мене така ж біда. В застосунку Новапошти і на сайті сплатити можна. А в застосунку Новапей - ні. Пише, що вже сплачено

kvv

Місто
Ровно
Howl, вчора теж спіймав такий клюк.

до підтримки звернувся, взяли в роботу але сьогодні змушений був оплатити повну вартість доставки так як посилка вже майже на місці.
Post automatically merged:

вказував телефон отримувача?
я вказував і свій номер і отримувача, знаходить але оплатити зась.

Місто
Київ
З другою посилкою те ж саме. Заявку подав. Відповідь:
"наразі спостерігаються деякі проблеми з оплатою за близьких, спробуйте оплатити іншим способом посилку. Приносимо вибачення за тимчасові незручності."

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Ну, видимо, гаечки решили подкрутить или меняют логику ) Раньше можна на карте было держать на 20 % для оплаты с выгодой, а сейчас без полной суммы на карте не даёт оплатить.

• Like
Місто
Одесса
Ну, видимо, гаечки решили подкрутить или меняют логику ) Раньше можна на карте было держать на 20 % для оплаты с выгодой, а сейчас без полной суммы на карте не даёт оплатить.

у меня всегда так было, плати по полной, а выгоду вернём...

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
К вечеру ситуация не изменилась ((

• Sad
Реакції: Howl

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV

у меня всегда так было, плати по полной, а выгоду вернём...
у мене теж так, ще з моменту реєстрації півтора місяці назад.

два тижні тому пробував так оплатити, хотів зекономити отримувачу доставку - все аналогічно було, тому отримувач оплатив повну вартість сам. В підтримку я не звертався, гадаю нова пей саме таку логіку і заклали.

• Like

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
m.ksy, ну 1 числа звернувся. Заявку до техвідділу прийняли без питань, помідомили щодо строків вирішення до 3 днів. Не вдалося.
Могли запропонувати промокод для отримання знижки, але я не просив і вони не пропонували. Просто повідомили про можливість оплатити іншими методами.
Інцидент треба було фіксувати, оскільки я так зрозумів, що проблема виявилася нещодавно.

• Like
Зверху