Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Пополнил карту в их приложении - списало с карты донора на 15 грн. больше, но хотя квитанция на правильною суму и на карту пришло на 15 грн. меньше чем списано. Поддержка второй час ищет "що то було". В чеке кстати почему-то указано "выдача нала". В общем все сырое и стремное :(
В продолжении истории, неделю спустя после того случая - неправомерный комис 15 грн. Новапэй так и не вернула. На вопрос поддержкe WTF - получен ответ - нам трудно но до 29.12 вернём. Ок . Жду. Сегодня повторный WTF ибо таки нет. Долгое розбирательство почему так и ошарашивающий ответ - деньги (15 грн. Карл!) вернуть не можем ибо нам трудно, возьмите скидкой на услуги НП 20% (но не более 70 грн.) В общем делать нечего - с поганой овцы хоть шерсти клок - согласился на скидку - дали промо код. Единственно поскольку позуюсь их услугами не часто попросил чтобы промо код действовал не месяц - прислали со сроком до 30 марта.

В общем такая она НоваПей. Стремная и ненадёжная...
неправомерный комис 15 грн. за що ?
Я как бы процитировал свое сообщение двухнедельной давности где Кейс описан. Если кратко - 2 недели назад списали с карты донора на 15 грн. больше чем зачислили на карту новапэй. В тот же день поддержка признала неправомерность такого действия и пообещали деньги вернуть. Итог - известен

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Пополнил карту в их приложении - списало с карты донора на 15 грн. больше, но хотя квитанция на правильною суму и на карту пришло на 15 грн. меньше чем списано. Поддержка второй час ищет "що то було". В чеке кстати почему-то указано "выдача нала". В общем все сырое и стремное :(
В продолжении истории, неделю спустя после того случая - неправомерный комис 15 грн. Новапэй так и не вернула. На вопрос поддержкe WTF - получен ответ - нам трудно но до 29.12 вернём. Ок . Жду. Сегодня повторный WTF ибо таки нет. Долгое розбирательство почему так и ошарашивающий ответ - деньги (15 грн. Карл!) вернуть не можем ибо нам трудно, возьмите скидкой на услуги НП 20% (но не более 70 грн.) В общем делать нечего - с поганой овцы хоть шерсти клок - согласился на скидку - дали промо код. Единственно поскольку позуюсь их услугами не часто попросил чтобы промо код действовал не месяц - прислали со сроком до 30 марта.

В общем такая она НоваПей. Стремная и ненадёжная...
неправомерный комис 15 грн. за що ?
Я как бы процитировал свое сообщение двухнедельной давности где Кейс описан. Если кратко - 2 недели назад списали с карты донора на 15 грн. больше чем зачислили на карту новапэй. В тот же день поддержка признала неправомерность такого действия и пообещали деньги вернуть. Итог - известен
так я згадав через гугел пей переказ був. Я переказував гроші з моб. додатку БВР на НП і не було комісу. Далі знімав їх, гроші, в банкоматі теж без, в мене фізична карта НП.

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
Чи правильно я зрозумів,- в карти кредитної нема грейс періоду і користування кредитними коштами не безкоштовне навіть при оплаті послуг Нової пошти?

Місто
Днепр
Чи правильно я зрозумів,- в карти кредитної нема грейс періоду і користування кредитними коштами не безкоштовне навіть при оплаті послуг Нової пошти?
Та начебто навіть кредитного ліміту немає. Посилка в кредит - це ж не те ж саме, що звичайний кредитний ліміт.

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
Та начебто навіть кредитного ліміту немає. Посилка в кредит - це ж не те ж саме, що звичайний кредитний ліміт.
В мене в розділі "кредити" висить доступно більше 40 000 грн. Вважаю що що це саме кредитний ліміт а не дозвіл оплати посилок на 40+ тис. грн. https://mbiz.censor.net/news/3404986/nova_poshta_anonsuvala_vypusk_vlasnyh_kredytnyh_kartok

Останнє редагування:
Місто
Днепр
В мене в розділі "кредити" висить доступно більше 40 000 грн. Вважаю що що це саме кредитний ліміт а не дозвіл оплати посилок на 40+ тис. грн.
У мене 60к. Двічі намагався провести оплату в інтернеті на одиниці гривень як тест. В додаток приходить запит на підтвердження, підтверджував, у додатку ніякої помилки або повідомлення не було, але оплата не проходила. Вирішив, що кредитний ліміт дуже обмеженого використання і більше платити не намагався.

+
Попробував зараз:
Screenshot_20231231_113241.jpg
А так званий "кредитний ліміт" 60к.

Останнє редагування:

kvv

Місто
Ровно
Добре, що так і не відкрив, вагався, але щось затримало, продукт - сирий.
тому користуємось тим що працює:
- зовнішній п2п→банкомат - працює та ще й без овердрафту
- зовнішній п2п→оплата в ПОС - теж працює
- зовнішній п2п→СЕП назовні - просто літає!

Місто
Кривий Ріг
Добре, що так і не відкрив, вагався, але щось затримало, продукт - сирий.
тому користуємось тим що працює:
- зовнішній п2п→банкомат - працює та ще й без овердрафту
- зовнішній п2п→оплата в ПОС - теж працює
- зовнішній п2п→СЕП назовні - просто літає!
А оверу не буде, якщо у вихідні на картку Новапей по п2п закинути і потім відразу ж сепнути?

kvv

Місто
Ровно
1financier, незалежно від дня тижня відповідь - ні, не буде.
Post automatically merged:

в мене розрив шаблону - кратність суми для п2п становить 10 коп.!🤔

Останнє редагування:
Місто
Кривий Ріг
Уточнення з власного досвіду : схоже у неділю сепи не виходять . Перекинув зранку величеньку суму - "обробці" . Потім для тесту - маленьку суму - теж "в обробці"

Причина: прибране жирне оформлення тексту
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
1financier, у мене зі вчора не вийшов СЕП із Юнексу, хоча 31 грудня успішно вийшов.

Місто
Кривий Ріг
скільки хв в Обробці вже висить?
Відбій паніки. Провівся платіж, але після майже чотирьох годин вісіння у обробці.

1financier, у мене зі вчора не вийшов СЕП із Юнексу, хоча 31 грудня успішно вийшов.
З Юнексу на НоваПей? З Юнексу пару разів на вихідних робив платежі, то всі вони проволилися понеділком. То все ж напевно проведення 31 грудня - то баг, ніж фіча )

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Може тоді в попередньому повідомленні прибереш жирне накреслення до тексту?
Я думав, що проблема в системі СЕП НБУ, але ні. Юнекс у грудні втілив оновлення системи СЕП і стало чудового, але система не витримала новорічних свят :(

Завтра протестую знижку від вартості доставки.
Хтось тестував як працює ця "кухня"?

Місто
Кривий Ріг
Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Не знаю читав я це чи ні. Бонус (до 20 % вигоди на 6 посилок) починає рахувати з дати реєстрації. Тобто сьогодні зареєструвалися, то лічильник скинеться 8 лютого. Для декого відслідковувати період з якогось числа місяця може бути не зручно.

Максимальна сума грошових обігів за квартал дорівнює суму доходу за місяць помножена на 3. Тобто максимальна сума плануємих надходжень коштів за місяць дорівнює сумі доходу.

1financier, при введені тексту на панелі інструментів ти натиснув на кнопку "В" і текст після цього почав писатися жирним накресленням. Повідомлення відредагував.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Може тоді в попередньому повідомленні прибереш жирне накреслення до тексту?
Я думав, що проблема в системі СЕП НБУ, але ні. Юнекс у грудні втілив оновлення системи СЕП і стало чудового, але система не витримала новорічних свят :(

Завтра протестую знижку від вартості доставки.
Хтось тестував як працює ця "кухня"?
в мене була доставка 70 грн. заплатив 56 грн. походу знижка буде продовжуватися.

це прийшло мені на електронку.
Привіт, друже.

Ми планували у січні оновити тарифи для додатку NovaPay. Мали ввести незначну комісію для операцій на понад 100 тис. грн. Пам'ятаєш, писали тобі про це перед Різдвом?

То ж план нічого не змінювати!

Нехай це буде нашим запознілим подарунком під твою новорічну ялинку
🎁

Твій NovaPay
🎄

Наші друзі-юристи підказують написати, що в разі незгоди із змінами, ти можеш безкоштовно розірвати договір. Але ж нічого не змінюється, то вважай, що і напису цього тут немає
🙄

Вкладення

• XRecorder_08012024_192833.jpg
    XRecorder_08012024_192833.jpg
    108 КБ · Перегляди: 47
Останнє редагування:

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Можна використати картку як транзитну? Поповнити у відділенні і р2р? Цікавить безкомісійність операції

Зверху