Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
знижка то 50% но не более 50 грн. (этот же лимит был и при 20%). Но если раньше я мог скажем 6 раз отправить шины и получить суммарно 300 грн скидки в месяц, то теперь соточку НП сЪэкономит. Но если кто отправляет что по мелочи - то чутка скидка будет выгодна - 4 посылки стоимостью доставки в 70 грн. принесут 4*35=140 грн. скидки, а 6 давали 6*14=104. В общем получателям мелких посылок будет небольшая выгода, крупных - больше станет расходов

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
знижка то 50% но не более 50 грн. (этот же лимит был и при 20%). Но если раньше я мог скажем 6 раз отправить шины и получить суммарно 300 грн скидки в месяц, то теперь соточку НП сЪэкономит. Но если кто отправляет что по мелочи - то чутка скидка будет выгодна - 4 посылки стоимостью доставки в 70 грн. принесут 4*35=140 грн. скидки, а 6 давали 6*14=104. В общем получателям мелких посылок будет небольшая выгода, крупных - больше станет расходов
Так откроем 2+ карты, но своего не упустим :)

Місто
Чернигов
Карта Новапей дає знижку тільки на посилки по Україні? Чи закордонні (npshopping) теж?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

RedBlack

Местный
Місто
Днепр
Возможно ли такое: подойти в любое отделение НП с наличными и перевести денежки на карты банков (Приват, Моно и прочих)?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
RedBlack, думаю, що треба буде паспорт і, можливо, ІПН

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
RedBlack, проще и, скорее дешевле, будет пополнить свою карту novaPay и потом с неё совершить перевод средств.

Місто
Чернигов
Iншi банки. бiльш лояльнiшi.
Особливо Приват. За поповнення на 40 грн. зідрав 5 грн. коміса, який можна побачити лише після переказу. Моно зняв 36 коп. за таку ж суму, щоправда, теж після оплати.
Post automatically merged:

allaliu, безготівково (СЕП, Р2Р) та у відділенні за штрихкодом у застосунку.
Попвнювала через Гуглпей, з двох банків (Приват, Моно), обидва взяли комісію. Вище написано яку саме.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
allaliu, це комісії на стороні відправника. Це треба було уточнювати в питанні.
При поповненні картки за штрихкодом у відділенні поповнення відбувається саме рахунку (IBAN).

Місто
Чернигов
allaliu, це комісії на стороні відправника. Це треба було уточнювати в питанні.
При поповненні картки за штрихкодом у відділенні поповнення відбувається саме рахунку (IBAN).
Виходить, якщо штовхати p2p, наприклад, з Моно на Нова пей, коміса не буде, але якщо з того ж Моно платити в додатку Нова пей, через Гугл пей, є комісія?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
allaliu Так monobank запровадив комісію 0.9% за поповнення NovaPay. Там начебто і p2p, і СЕП.
Думаю, що й "тягнучка з monobank" теж буде з комісією.
Тому monobank і Приват викреслюйте. Поповнюйте іншими банками.

• Like
Реакції: Howl

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
allaliu, з тарифів monobank:
Переказ з картки (рахунку) на іншу картку (рахунок) фізичної особи в будь-якому українському банку, в тому числі з використанням Сервісу VISA ALIAS -- 0,9 % за рахунок власних коштів у разі переказу на картку або рахунок, емітовану / відкритий небанківським надавачем платіжних послуг, 4% за рахунок кредитних коштів (з 01.04.24).

Місто
Чернигов
allaliu Так monobank запровадив комісію 0.9% за поповнення NovaPay. Там начебто і p2p, і СЕП.
Думаю, що й "тягнучка з monobank" теж буде з комісією.
Тому monobank і Приват викреслюйте. Поповнюйте іншими банками.
В цій таблиці по Моно ніяких комісій, а по факту є.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
allaliu, "неправильні" банки для поповнення Новапей.
І з Привату, і з Моно будуть комісії при СЕП, P2P тянучка, P2P штовхачка в сторону НоваПей

З привату такі тарифи для всіх, з моно - спеціальне виключення (комісія для платежів на Новапей)

Місто
Чернигов
Переказ з картки (рахунку) на іншу картку (рахунок) фізичної особи в будь-якому українському банку, в тому числі з використанням Сервісу VISA ALIAS -- 0,9 %
Не знаю що за сервіс VISA ALIAS, але за переказ на картки (рахунки) в інших укр. банках, за рахунок особистих коштів, проходить без коміса.

allaliu, "неправильні" банки для поповнення Новапей.
І з Привату, і з Моно будуть комісії при СЕП, P2P тянучка, P2P штовхачка в сторону НоваПей

З привату такі тарифи для всіх, з моно - спеціальне виключення (комісія для платежів на Новапей)
А які "правильні"? Якщо це тайна, то можна в особисті?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Наскільки я розумію, то таблиця вище залишається актуальною.
Наприклад, пакетка Сенсу, що відправляє СЕП або віддає тянучку на користь Новапей.

Наче тільки моно робив виключення для Новапей

Зверху