Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:

PJR

Місто
Запорожье
вчора ввечері знімав кілька тис.грн наложки з картки новапей у відділенні, зняло комісію 10грн, хтось чув про ці нововведення? бо оператор відділення на той момент не в курсі була

PJR

Місто
Запорожье
знімав кілька тис.грн наложки з картки новапей у відділенні, зняло комісію 10грн
https://app.novapay.ua/#taryfy
Редакція діє з 01.04.2025 (нова редакція)
як на мене дурницю зробили, накладений платіж буду забирати на відділенні тепер, а зайві монетки дівчатам на каву

PJR

Місто
Запорожье
Редакція діє з 01.04.2025 (нова редакція)
Там все набагато складніше, я розібрався, є відповідь підтримки. Але сама підтримка плутається. Комісія пов'язана з балансом надходжень цільових і нецільових коштів, витратами і зняттям готівки. накладений платіж нової пошти - це зарахування цільових коштів. Але чомусь при знятті готівки спливают суми зарахування нецільових коштів за останні 6 місяців, які були знаті з картки по старим тарифам, коли комісії не було. В додаток додано лічильник яку суму можна на даний момент зняти без комісії, ніби після надходження коштів на наступний день початковий розрахунов вже не впливає і можна знімати готівкою цільові кошти без комісії - але чомусь не спрацьовує.

Перша відповідь техпідтримки:
Якщо сума надходжень цільових коштів за останні 6 місяців менша, ніж сума коштів, які були зняті готівкою, ліміт на безкоштовне зняття буде недоступним та оновиться, після надходження саме цільових коштів на ваш рахунок.
У разі відсутності ліміту в лічильнику на зняття готівки діятиме комісія 0,5%, але не менше 10 грн.
Далі була довга переписка з прикладами, а наприкінці можливо я зрозумів щось, але це не точно, треба вчитуватись в кожне слово тієї відповіді. Уточнення, після надходження цільових коштів після 1.04.25р на наступний день ліміти оновляться і цільові кошти можна знімати без комісії - у дружини не спрацювало, було вчора надходження, було зняття в той же вечір з комісією, залишок 2грн, на зараз ліміт на зняття без комісії стоїть 0.
Post automatically merged:

На моєму прикладі все максимально просто, було багато надходжень цільових (наложка) і в середині лютого 1 нецільове - переказ р2р 175грн. І саме зараз баланс карти 205грн, але доступно до зняття без комісії - 29грн - ніби саме ця різниця, але чомусь без 1грн.
Просто, але все одно не зрозуміло.

Зверху