Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Замітив ще одну проблему OLX, це мені майже раз у місяць зустрічається покупець який наче хоче придбати товар для ЗСУ і просить знижку 20%-50%, Ось просто нерви здають від таких покупців!!!! Але ще телефонують мені і ще біситься на мене чому я для ЗСУ не хочу давати хорошу знижку! От в мене аж підгорає! (Хоча ніяк не можуть підтвердити що це дійсно для ЗСУ)

Вкладення

• Screenshot_2023-03-19-10-10-46-384.jpg
    Screenshot_2023-03-19-10-10-46-384.jpg
    151.8 КБ · Перегляди: 60
Останнє редагування:
Місто
Sady
Усім привіт. Хотів поцікавитися, вам часто попадаються такі продавці? Зателефонувати неможливо лише повідомлення доступне. Написав а відповідь незрозуміла))))):cry:
Ти читав обьяву? Телефон- муляж! Наклейку сзаду теж бачив? Що там повинно працювати і що заряджати? Він відповів так як є.пігорає ..

Вкладення

• image;s=750x1000.jpeg
    image;s=750x1000.jpeg
    106.3 КБ · Перегляди: 64
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Усім привіт. Хотів поцікавитися, вам часто попадаються такі продавці? Зателефонувати неможливо лише повідомлення доступне. Написав а відповідь незрозуміла))))):cry:
Ти читав обьяву? Телефон- муляж! Наклейку сзаду теж бачив? Що там повинно працювати і що заряджати? Він відповів так як є.пігорає ..
Ахахахахахха та я вже замітив!)))))

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Ти читав обьяву? Телефон- муляж! Наклейку сзаду теж бачив? ...
Головне- ціна 50грн, амозок далі сам все дофантазує)))

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Опис спочатку був!!! (Пересылаю новой/укр/джастин) Звідки мені по наклейці знати що це муляж?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Опис спочатку був!!! (Пересылаю новой/укр/джастин) Звідки мені по наклейці знати що це муляж?
Написи non working та display model ні про що неговорять?

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Написи non working та display model ні про що неговорять?
Тепер буду знати

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
OLX дозволяє купувати метрики/відгуки/доставки чи як це розуміти?

зараз випадково зіткнувся з профілем зареєстрованим в містечку Харківської області місто Зміїв дата реєстрації травень 2022 час коли майже поруч (десяток кілометрів) знаходяться окупаційні війська русні. відносно нормальне життя в Харківській області можна вважати лише після успішного контрнаступу ЗСУ у вересні 2022 року. тобто, ще менший термін на розміщення і торгівлю. сьогодні цей профіль має 500+ виконаних OLX Доставок та має 100+ відмінних відгуків. як з таких первинних даних обліковий запис зміг досягти таких результатів?

виглядає дуууууже сумнівно.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
ще телефонують мені і ще біситься на мене чому я для ЗСУ не хочу давати хорошу знижку! От в мене аж підгорає! (Хоча ніяк не можуть підтвердити що це дійсно для ЗСУ)
Це називається "маніпуляція звичайна". Вас тримають за лошка, думають, що загадають про ЗСУ і ви безкоштовно віддасте (а ЗСУ там скоріш за все і не пахне). Напишіть у об'яві що торг неприйнятний, в тому числі для ЗСУ. Після цього якщо тільки почнуть просити знижку для ЗСУ одразу кладете слухавку (блокуєте).
Комерційні об'яви ніяким чином не стосуються зборів/пожертвувань на будь-що.

Останнє редагування:
Місто
Львів
OLX дозволяє купувати метрики/відгуки/доставки чи як це розуміти?

зараз випадково зіткнувся з профілем зареєстрованим в містечку Харківської області місто Зміїв дата реєстрації травень 2022 час коли майже поруч (десяток кілометрів) знаходяться окупаційні війська русні. відносно нормальне життя в Харківській області можна вважати лише після успішного контрнаступу ЗСУ у вересні 2022 року. тобто, ще менший термін на розміщення і торгівлю. сьогодні цей профіль має 500+ виконаних OLX Доставок та має 100+ відмінних відгуків. як з таких первинних даних обліковий запис зміг досягти таких результатів?

виглядає дуууууже сумнівно.

І що вас збентежило? У мого знайомого після звільнення Харківської області було виставлено всі його запаси 18650 і менше, ніж за місяць він здійснив більше 2000 успішних продажів через OLX. Можливо, у цієї людини також були запаси якогось популярного товару, особливо на початку блекаута.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
так, можливо продати багато аккумуляторів чи ліхтариків чи світловідбивачів. але ж у вашого користувача з аккумуляторами до цього був аккаунт OLX і він далі продовжував діяльність. щодо вказаного, продаж буде не в збиток собі, не нижче собіварості, отже будуть конкуренти у великих містах з ціною плюс/мінус схожою, але конкуретнта перевага розташування поруч, а не в містечку без доріг (раніше декілька разів їздив у місто Зміїв дорога з Харкова це курва пердоле повнісінька) логічно що спочатку розкуплять те що ближче до кінцевого споживача. також реєстрація, травень 2022 року, в прифронтовому місті де щодня обстріли не виглядає надійно.

Місто
Sady
так, можливо продати багато аккумуляторів чи ліхтариків чи світловідбивачів. але ж у вашого користувача з аккумуляторами до цього був аккаунт OLX і він далі продовжував діяльність. щодо вказаного, продаж буде не в збиток собі, не нижче собіварості, отже будуть конкуренти у великих містах з ціною плюс/мінус схожою, але конкуретнта перевага розташування поруч, а не в містечку без доріг (раніше декілька разів їздив у місто Зміїв дорога з Харкова це курва пердоле повнісінька) логічно що спочатку розкуплять те що ближче до кінцевого споживача. також реєстрація, травень 2022 року, в прифронтовому місті де щодня обстріли не виглядає надійно.
Дропшип ,або якийсь сотворив додатковий аккаунт,для збільшення продаж.

Місто
Харьков
Вы реально думаете за 50 гривен купить работающий телефон и с зарядкой??? как то смешно...

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Вы реально думаете за 50 гривен купить работающий телефон и с зарядкой??? как то смешно...
Звичайно! В хорошому стані із зарядним пристроєм і акамулятором тримає 3 дні! Цілком реально!!!! Перевірено мною!)))))

Вкладення

• IMG_20230319_144701.jpg
    IMG_20230319_144701.jpg
    75.7 КБ · Перегляди: 57
Місто
Харьков
Звичайно! В хорошому стані із зарядним пристроєм і акамулятором тримає 3 дні! Цілком реально!!!! Перевірено мною!)))))
Вижу, но моя точка зрения, что это все из области фантастики...
Вам никто ничего на ОЛХ не должен, продавец общается так как он считает нужным, если Вас что-то не устраивает, то прекращайте с ним общение, это не он к Вам пришел, это Вы пришли в его объявление

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Вижу, но моя точка зрения, что это все из области фантастики...
Вам никто ничего на ОЛХ не должен, продавец общается так как он считает нужным, если Вас что-то не устраивает, то прекращайте с ним общение, это не он к Вам пришел, это Вы пришли в его объявление
Це ще не жирна тема. 10 лютого минулого року я на OLX придбав телефон Motorola V3 в ідеальному стані з зарядкою, повним функціоналом за 50грн. Іноді можливо знайти реальний скарб на OLX за копійки в прямрму сенсі цього слова

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Це мої телефони придбані на OLX усі робочі із зарядними пристроями, повний функціонал. Ціни від 40 до 80грн. Тому кожен може натрапити на скарб на OLX за копійки

Вкладення

• photo_2022-09-19_21-05-28.jpg
    photo_2022-09-19_21-05-28.jpg
    98.3 КБ · Перегляди: 51
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
мої телефони придбані на OLX усі робочі із зарядними пристроями, повний функціонал. Ціни від 40 до 80грн. Тому кожен може натрапити на скарб на OLX за копійки
Але ж це стара рухлядь. Один для пенсіонера припустимо купити, інакше навіщо взагалі це скупати?

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
мої телефони придбані на OLX усі робочі із зарядними пристроями, повний функціонал. Ціни від 40 до 80грн. Тому кожен може натрапити на скарб на OLX за копійки
Але ж це стара рухлядь. Один для пенсіонера припустимо купити, інакше навіщо взагалі це скупати?
Вам цього не зрозуміти! Колекція. Для вас якщо хтось щось колекціонує це рухлядь? Я в шоці від людей які колекціонують марки чи антикварне, скуповують стару рухлядь

Зверху