Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Но на ОЛХ деякі думають, що їм зобов'язані передзвонювати, відповідати на дурні питання,
Як мінімум, завжди запитую, чи є товар в наявності, і чи відправить Укпоштою/Містом, бо вже стикався з тим, що товару давно немає, або крім НП копійчаний товар нічим не хоче відправляти. А ще, як купити більше 1 позиції, якщо продаван не змінить ціну на потрібну кількість? Тільки через спілкування.

Місто
Одесса
Но на ОЛХ деякі думають, що їм зобов'язані передзвонювати, відповідати на дурні питання,
Як мінімум, завжди запитую, чи є товар в наявності, і чи відправить Укпоштою/Містом, бо вже стикався з тим, що товару давно немає, або крім НП копійчаний товар нічим не хоче відправляти. А ще, як купити більше 1 позиції, якщо продаван не змінить ціну на потрібну кількість? Тільки через спілкування.
це - не дурні питання, бо тут дурним е ОЛХ:
- не можливо купити більш 1 позіції
- нема кари за невідправку
Post automatically merged:

Якщо продавець буде знати, що за невідправку його виженуть з ОЛХ, він як миленький і товар знайде (перекупить у конкурента в збиток собі), і на укрпошті постоїть за 30грн.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Ну я розумію що вони звьязані, але таки різні.
тож як вони поєднуються в одне листування незрозуміло
Бути такого не може, щоб профілі були різні. Дай ссилки на лоти.
Так я ж не знаю які лоти та продавці, сам дивуюсь як таке може бути
Та чи є таке взагалі
Не я підняв цю тему

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Тобто пишешь різним продавцям а потім виходить контакт з одним акаунтом? Як таке можливо ?
Лет 6 как возможно минимум. Добро пожаловать в реальность.
Очень интересно, хотелось бы понять механизм. Не слышал о таком

Місто
Киев
Очень интересно, хотелось бы понять механизм. Не слышал о таком
Ну это целый бизнес. Ты заказываешь у них например продажу "Товар х". Они генерят кучу уникального текста в виде заголовков ну и самого объявления. Аналогично с картинками, ну и цены +- пару грн одинаковы. Заводят N аккаунтов под N разных номеров/емейлов/городов, с переадресацией на 1 твой номер (могут и сами обрабатывать заказы за доп оплату). Таким образом забивается весь поиск по объявлениям именно твоим заказанным "Товар х". Покупатель, как бы не старался найти другого продавца, попадает именно на тебя и совершает покупку. Естественно это актуально при коммерции, не одноразовой продажи. Минус всего этого: если я захочу 1 штучку продать свою завалявшуюся "Товара х", а ты эту услугу у них заказал, мои шансы = почти 0. Для тебя минус, если в объяве указан город например Полтава, а ты в Киеве, и покупатель захочет сам забрать при встрече, это не твой покупатель сразу.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Dаmіеn, Вот введите в поиск олх "hammerite молотковая". Я там постоянно на одних попадала, когда искала краску. Сергей с одним и тем же номером и в Ирпене, и в Киеве, и в Броварах, и во Львове-Тернополе и т.д. Богдан - и Днепр, и Черновцы-Винница и черт знает что. В конце концов купила у других поближе, а отправили из Днепра :oops: :LOL:

Місто
Киев
Почему покупатели просят им сделать наложкой через НП , когда в объяве указана олх-доставка?
Пытаются где-то нагреться?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Місто
Волинь
крім НП копійчаний товар нічим не хоче відправляти
Є і такі. Але бачу по обраному, то місяцями в них висять ці пропозиції, що я хотів купити :) Я розумію, коли відділення напр укр пошти за декілька км, але більшість просто принципові.
Карманник, боятся олх доставки, как мне объяснили -"потому что там надо данные карты вводить
В основному бояться ті, хто потім першими вводять дані карт на фішингових сайтах, щоб отримати фейкову виплату від ООН :D

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Та вже наче є таке.
Не знайшов, як активувати у себе в оголошенні
Там десь потрібно вказати кількість твого товару.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Та вже наче є таке.
Розумію. В моб.додатку такого пункту незгайшов

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Та вже наче є таке.
Розумію. В моб.додатку такого пункту незгайшов
За це не скажу. Я товар оформлюю тільки через комп, мені так зручніше.

Зверху