Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Через чергового адекватного покупця, міл лот вже обʼїхав пів країни, попередньо покупець все зʼясував в мене перед покупкою. А ось прийшло повідомлення що покупець відмовився.
ьула Олх Продажа.
Мені покупець нічого не пише не дзвоне. Просто відмовився. Тепер Укрпоштою ще тиждень посилка буде мені вертатись 🤪

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Тара, через це перестав відповідати на тупорилі запитання, не даю ніякі знижки, хай повисить стільки скільки треба, коли без тупорилих питань, без клянчання знижки - то у мене немає проблем (продаю всякі свої девайси БУ коли беру собі щось новіше).

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Bebobi, спілкувався адекватно, знижку попрохав теж адекватну. Нічого не передувало біди. Але - маємо шо маємо

Місто
Ніжин
Через чергового адекватного покупця, міл лот вже обʼїхав пів країни, попередньо покупець все зʼясував в мене перед покупкою. А ось прийшло повідомлення що покупець відмовився.
ьула Олх Продажа.
Мені покупець нічого не пише не дзвоне. Просто відмовився. Тепер Укрпоштою ще тиждень посилка буде мені вертатись 🤪
пфффф... це ж класика. тупо не прийти на пошту, відмовитись незрозуміло чому... то бувало не мали достатньо клепки як товар увімкнути, значить він неробочий.. то ось недавно пенс відмовився, бо "а как праверить тавар, он не включаеца", а там в описі двічі в різних місцях написано, що батарейок нема в комплекті
не бери близько до серця, процент ідіотів завжди є і в різних категоріях товарів він різниться. в мене автотовари і електроніка, то в основному адакватні чоловіки, які фігньою не страдають. відказів десь 2% в місяць в середньому, тьфу-тьфу. там де основна клієнтура жінки, пенсіонери та школота - там жесть, треба працювати тільки по предоплаті або олх доставці

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Gre4ka, так в мене і зроблена Олх доставка. Але Укрпоштою на інший кінець країни і обратно витрачаю 10 днів. А у мене після оформлення з цим покупцем зʼявився інший покупець, якого я вже втратив так як з цим звʼязався

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
ЛОХ вкрай вже кукухою тронувся.
Шукаю "Ручка для турки". Ну тут в першому запиті ЛОХ. Ну ладно, ручок там не знайшов, тому що лише цілі турки продаються. Але, серед оголошень з турками випадає ось це: "Пилосос господарський Karcher WD 3 V-17/4/20 новий!". Заходжу, реально пилосос. Але чому? Тому що, слово Турка є в назві міста(!!!) в якому цей пилосос продається. А ви ще питаєте, чому перегляди накручуються. І той продавець з категорії бізнес.

Останнє редагування:
Місто
Киев
олх не при чем, так поисковик решил, что данный запрос наиболее ролевантен этому ресурсу. Связка: рейтинг ресурса + уник контент.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
олх не при чем, так поисковик решил, что данный запрос наиболее ролевантен этому ресурсу. Связка: рейтинг ресурса + уник контент.
Зайшов на ЛОХ напряму. Увів цей запит, знову пилосос є.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Шукаю "Ручка для турки". Ну тут в першому запиті ЛОХ. Ну ладно, ручок там не знайшов, тому що лише цілі турки продаються. Але, серед оголошень з турками випадає ось це: "Пилосос господарський Karcher WD 3 V-17/4/20 новий!". Заходжу, реально пилосос. Але чому? Тому що, слово Турка є в назві міста(!!!) в якому цей пилосос продається
ввів "ручка для турки", шоб придбати пилосос. Знайшло 134 і жодного пилососа, а якісь гавняні турки і ручки тільки
що я роблю не так?

Місто
Одесса
ой, по сравнию с поиском на Aliexpress - на OLX поиск более-менее.
Конечно, поиск на ebay и google - это вершина.
Кстати, владелец украинского аукциона - когда-то создал поисковую систему.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Кочевник, найгірше в цьому випадку лоху, який оплатив ТОП для пилососа.
Р - релевантний пошук))

Місто
Ніжин
так а проблема в чому? не розумію...
так співпало, що турка - це і предмет, і назва міста. а якщо людина буде шукати "купити пилос в Турці", то теж побачить це оголошення.
для прикладу, якщо увести "запчасти на запорожец", то ви побачите оголошення з міста(чи села, хз) Запорожець, якщо в оголошенні є слово "запчасти", нехай то будуть автозапчастини, чи запчастини від мобільного телефона.
Post automatically merged:

Кочевник, найгірше в цьому випадку лоху, який оплатив ТОП для пилососа.
Р - релевантний пошук))
а йому то чому погано? те, що його оголошення висвітилось разок не там, де треба, особливої погоди не зробить. якщо людина все ж таки буде шукати пилосос на олх, то побачить його оголошення.

Місто
Киев
Нагадайте, будь ласка,
скільки часу лежить на Укрпошті Олх-достава до повернення назад?
І чи є можл збільшити строк?
Дякую

Зверху