Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Волинь
blablaka, воно певно десь недавно так стало, бо бачу доставки укрпошти (нп+ 20грн) стають платні в певних категоріях товарів і певних розділах

Місто
Вінниця
Телефон
Google Pixel 6
Андрюх@dp.ua, я теж виправляю руками, але складається таке відчуття, що ці зміни не застосовуються... чи я може не так шось роблю..
ось приклад; продавав товар вказав вагу 1-2кг. сьогодні замовили. друкую накладну нової пошти, на ній пише 6кг об'єм.... хоча там по їх калькуляторі там і близько немає тих 6кг....
як це взагалі працює? :belay:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Тут у мене інша проблема вилізла. Вчора купили у мене товар, сьогодні вранці товар уїхав по ОЛХ-доставці. О 12 годині у мене повторно покупають цей товар, хоча ОЛХ же бачить, що цей товар вже поїхав до нового хазяїна. Як наслідок, людина образилась і поставила мені негативний відгук.

Місто
Волинь
поставила мені негативний відгук.
спокійно жити далі, всяке буває. А так, зазвичай, я відразу деактивовую оголошення, ну або можна просто ціну на 5-10 помножити в оголошенні, якщо не хочете знімати його.
Людину, яка поставила негативний відгук я також можу зрозуміти, бо сам інколи не хочу переписуватись з продавцем, якщо в оголошенні все на 100% розписано, тому просто купую.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
спокійно жити далі, всяке буває.
Та я у підтримку написав, вони оперативно все виправили. Але ж осад лишився ;)

сам інколи не хочу переписуватись з продавцем, якщо в оголошенні все на 100% розписано, тому просто купую.
Я навпаки карще сто раз напишу, уточню у продавця, а тільки потім оформлю покупку.

Місто
Волинь
Андрюх@dp.ua, таких людей як я, стає все більше (більшість просто не соціалізовані, а мені просто лінь інколи), тому треба адаптовуватись під них :D Якщо товар дорогий, то ясно що варто розпитати аби хоча би прощупати людину.
Купував малий тв 24 дюйми, пару тисяч, людина все розписала + норм фото, я просто натиснув купити, ще і Укрпошта. Не відправляв до останнього дня (може не виходило в людини - не знаю), нічого не відписував ні він, ні я ці 5 днів. Але відправив в ост день і останню години роботи його відділення, я забрав, все ок, ми так і не спілкувалися :)

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Андрюх@dp.ua, я теж виправляю руками, але складається таке відчуття, що ці зміни не застосовуються... чи я може не так шось роблю..
ось приклад; продавав товар вказав вагу 1-2кг. сьогодні замовили. друкую накладну нової пошти, на ній пише 6кг об'єм.... хоча там по їх калькуляторі там і близько немає тих 6кг....
Вес надо ставить в последнюю очередь при выставлении объявления, иначе его меняет при изменении других параметров. По крайней мере я замечал такую особенность при выставлении своих объявлений
Post automatically merged:

Тут у мене інша проблема вилізла. Вчора купили у мене товар, сьогодні вранці товар уїхав по ОЛХ-доставці. О 12 годині у мене повторно покупають цей товар, хоча ОЛХ же бачить, що цей товар вже поїхав до нового хазяїна. Як наслідок, людина образилась і поставила мені негативний відгук.
А вдруг у тебя не один товар этого наименования и олх не даст оформить только потому что уже такой купили? Если действительно один, то снимай его с продажи после подтверждения продажи. Или меняй цену на выокую. Или прямо в названии пиши "в пути ОЛХ доставкой"(видел так делают)

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
у мене повторно покупають цей товар, хоча ОЛХ же бачить, що цей товар вже поїхав до нового хазяїна
Олх то бачить, а де гарантія, що покупець забере товар, і угода буде завершена успішно?
Просто пишіть у назві оголошення: "Замовлено олх доставкою", щоб не вводити в оману покупців

Місто
Ніжин
Просто пишіть у назві оголошення: "Замовлено олх доставкою", щоб не вводити в оману покупців
Ніколи цього не розумів. Чому б просто не деактивувати оголошення? Колись телефон бу для роботи треба був, фіг купиш. Більша половина, кому пишеш, вже відправлена. Так нафіга ви оголошення тримаєте активним? Не заберуть - повернеться посилка і можна активувати. Невже хочеться так сильно спілкуватись з людьми лишній раз і відповідати на питання, якщо товару по факту на руках нема...

я теж виправляю руками, але складається таке відчуття, що ці зміни не застосовуються... чи я може не так шось роблю..
Таке уже десь тиждень як. Щось ці чорти знову накрутили. Як вище написали, вага злітає при зміні інших параметрів оголошення. То ж редагуємо що хотіли в оголошенні, ставимо потрібну вагу і зберігаємо. Якщо зайти в редагування знову, то вага буде непоміняна, але по факту вона збереглась тією, що ми обирали. Якщо вагу не вибрати вручну, то збережеться той параметр, що там вибраний зараз автоматом.
У крайньому випадку вагу можна редагувати у створених ттнках в додатку НП, або ж через оператора.

Місто
Харьков
Ніколи цього не розумів. Чому б просто не деактивувати оголошення?
Так Выж живете по правилам ОЛХса и попку за него рвете, так эти вопросы тогда к правилам ОЛХса, сделка считается законченной когда покупатель заберет посылку, только тогда ОЛХ убирает объявление, если что то не нравиться пишите ОЛХу пускай меняет правила игры (продажи) какие вопросы то к продавцу?

Більша половина, кому пишеш, вже відправлена.
Когда моя посылка в дороге, то тогда вообще не отвечаю, так как мне говорить нечего

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Ніколи цього не розумів. Чому б просто не деактивувати оголошення?
Деактивація оголошення, товар по якому фактично ЩЕ не продано - втрата потенційних покупців. Ну деактивуєте ви оголошення, покупець не забере, потім знову активовувати? А з "обраного" у інших користувачів воно зникне.
А чому так важко зробити помітку в назві оголошення? Це завжди розставляє всі крапки над "і" та виключає всі недорозуміння в даній ситуації.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Ну если уж на то пошло то ОЛХ должен просто допилить функционал, когда посылка отправлена по условиям ОЛХ доставки то оформить ее повторно нельзя, пока не изменится статус на отказ от получения, возврат отправителю

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Ну если уж на то пошло то ОЛХ должен просто допилить функционал
Да там всё как об стенку горох. Пробовал писать им о других косяках сайта - ответ один: проблемы в вашем устройстве или ОС. Бесполезно то есть.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Харьков
Да там всё как об стенку горох. Пробовал писать им о других косяках сайта - ответ один: проблемы в вашем устройстве или ОС. Бесполезно то есть.
Они футфолят нас а мы футболим их, с их же правилами, и торгуем так как удобно нам, на этом и останавливаемся

• Like
Реакції: drmz
Місто
kiev
з вагою завжди був цей прикол про 5-10 кг, навіть коли ставиш вірну вагу, то при наступному редагуванні обяви (наприклад по ціні) інколи вага знову стає 5-10 кг і ти цього не помічаєш, бо строка з вагою може не відобразитись в обяві, такий собі баг, а для когось фіча.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Ну деактивуєте ви оголошення, покупець не забере, потім знову активовувати? А з "обраного" у інших користувачів воно зникне.
Тоже непонятно почему так сделали. Ну почему оно исчезает из Избранного???Исчезло и черта с два ты потом этого продавца найдешь, хоть на бумагу записывай. Очень дебильно сделано. На зарубежных площадках не исчезает, даже на Аллегро польском

Місто
Ніжин
живете по правилам ОЛХса и попку за него рвете
не знаю, где я за него "попку рвал", протрите глаза. мне наоборот не в кайф платить этим чертям круглые суммы и собирать свежие баги стабильно.
если что то не нравиться пишите ОЛХу пускай меняет правила игры (продажи) какие вопросы то к продавцу?
бред. вопросы не к олх, а к продавцу, которому самому скучно, так еще и людей вводит в заблуждение, выставляя на показ товар, которого по факту нет на руках. это вы, может, там у себя в голове воюете с олхом и их правилами, но это не так. это дискомфорт для покупателя в первую очередь.

если олх будет объявление деактивировать после заказа олх доставки, так тут же сразу и поднимется крик от тех, кто сидит на 20 акках, что бы избежать платных объявлений и не платить за бизнес.
если уж так боитесь потерять своих двух людей из избранного, то хотя бы в заголовке писать надо, что товара по факту нет, как выше об этом сказали.
Когда моя посылка в дороге, то тогда вообще не отвечаю, так как мне говорить нечего
продавец топовый, добавить нечего.

Деактивація оголошення, товар по якому фактично ЩЕ не продано - втрата потенційних покупців. Ну деактивуєте ви оголошення, покупець не забере, потім знову активовувати? А з "обраного" у інших користувачів воно зникне.
А чому так важко зробити помітку в назві оголошення? Це завжди розставляє всі крапки над "і" та виключає всі недорозуміння в даній ситуації
так, логіка в цьому є, але із ізбранного, по-моєму, товар пропадає не зразу після деактивації. якщо активувати оголошення протягом кількох днів, то він знову з'явиться в ізбранному у людей(так точно було раніше). але якщо вже боятись втрати тих кількох потенційних покупців, то, як ви кажете, можна і в заголовку хоча б додати примітку про те, що товару фізично нема на руках, ніхто не образиться. але ж більшість цього не роблять. відправило і сидить кайфує від дзвінків та повідомлень. або оно взагалі ігнорить, як вище писалось.

а що казати про тих, хто продав з кінцями, і оголошення висить досі? не в дорозі посилка ще, а вже продана! це унікуми.

Останнє редагування:

romrom

@romrom777
Місто
Харьков
Чому б просто не деактивувати оголошення?

в некоторых рубриках повторная активация возможна только когда закончится срок действия объявления,
поэтому если покупатель не заберёт товар, то для дальнейшей его продажи надо либо создавать новое объявление,
либо дождаться возможности повторно активировать старое

Місто
Харьков
Читаю и улыбка на лице, пускай выпустят пар и все наладится, если Вам что то не нравится как устроено на ОЛХ можете просто удалить свой аккаунт и больше не заходить на эту площадку, поищите что то другое что Вам подходит

Зверху