Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Народ, а чи є якісь штрафи для покупців за не забрані покупки? Просто у мене така ситуація, відправив товар у Львів, минулої суботи товар був вже на відділенні, пролежав там 8 днів і сьогодні поїхав до мене обратно. Тобто, людина навіть не прийшла на відділення. Я розумію, коли прийшла, оглянула, щось не підійшло і товар поїхав обратно. В цій ситуації питань немає, ну майже немає. Ладно, коли то одяг чи взуття, поміряв, не підходить, відмова. У мене запчастина до електробритви, яка просто не може НЕ ПІДІЙТИ. Ну то таке, мене бісить, що людина тупо не прийшла. Як їй повертаються гроші?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Вимикають післяплату, якщо багато незабраних посилок.
Він одразу заплатив по ОЛХ-доставці. Йому ті гроші тепер повинні повернутись.

Андрюх@dp.ua, штрафів за таке не існує,
але можете самі внести "негідника або негідницю" в базу BlackBox - чорного списку покупців.
У мене не та ситуація. Це не накладений платіж і я не платив за доставку.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Він одразу заплатив по ОЛХ-доставці. Йому ті гроші тепер повинні повернутись.
В данному випадку покупцю не повернеться вартість доставки, і рейтинг покупця в нього також знизиться для майбутніх післяплат.
Інших санкцій не передбачено так як за умовами покупець може як відмовитися так і просто не прийти на відділення. Хто може знати чому він не прийшов, може його тцк біля відділення запакували, та будь що могло статися, хоть з рідних важко захворів тощо. Ну неприємно, але ж продавець нічого не втрачає в данному випадку, а покупець як раз втрачає.

Місто
Киев
В данному випадку покупцю не повернеться вартість доставки
Ого, не знал) Что, реально не все деньги вернут? Оплату доставки снимут в одну сторону или в две?
И это если человек не приходит на почту или при всех отказах на OLX-доставке?

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
В данному випадку покупцю не повернеться вартість доставки
Ого, не знал) Что, реально не все деньги вернут? Оплату доставки снимут в одну сторону или в две?
При будь-яких відмовах, якщо, звісно, доставка не була "безкоштовна".

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Нічого не спише.
Якщо при замовленні оплачено доставку, то її вартість не повернуть, а все інше повернуть (тіло угоду + комісію олх доставки)

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Якщо була онлайн оплата і була платна доставка без акції на безкоштовну доставку, то не повернеться вартість доставки в бік покупця незалежно від того покупець відмовився на відділенні чи не прийшов за товаром

Зверху