Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
де ще можна виставити оголошення саме меблів
Я бы объявление на доске возле подъезда повесил. И на соседних подъездах - тоже. Потому что покупать б/у мебель - это полдела, вторая половина - это доставка. А по месту - может кто прочитает и подумает "о, комод, и платить за доставку не надо".

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
А де краше книжки продати?

Это смотря какие. :)

Вдруг у Вас антиквариат какой.

В Киеве, насколько я знаю, можно попробовать на рынке возле м "Почайная" (бывшая "Петровка"). Там большой книжный рынок и возле него есть другой, антикварно-б/ушный.

Я помню пыталась как-то на ОЛХ продать какие-то "бородатые" книги (1930+ годов выпуска).
Никто даже не поинтересовался, а количество просмотров было просто каким-то постыдно малым...:)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi

trempel

Заблокований
Місто
Киев
Олх попросил в очередной раз сменить пароль-код подтверждения на номер не приходит(мыла на профиль не регал)
У кого то так сбоит(оператор Водафон)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Книги за радянських часів - Булгаков, Лесков в томах, Велика рад.енцикл і т.п.
Українським видавцям завжди потрібна макулатура для нових книжок та підручників.
З таким успіом крпще лишити для обігриву взимку

PJR

Місто
Запорожье
Олх попросил в очередной раз сменить пароль-код подтверждения на номер не приходит(мыла на профиль не регал)
У кого то так сбоит(оператор Водафон)
Может на вайбер приходить сообщение, вайбер установлен на номере?
P.S.
Как меня задрал олх, когда не пускает в мобильное приложение и просит сменить пароль, у меня несколько аккаунтов и это происходит после того как на одном из аккаунтов я ставил одинаковый пароль. В причине почему нужно сменитить пароль они этого не писали и тупо пока не сменишь - не пускают, пришлось везде разные придлумывать.
P.S. 2
ОЛХ доставка лягла, не подтвердить

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Что то сломался весь олух, исчесзла доставка укрпочтой на десктопе, в мобильной версии исчезло все.

• Wow
Реакції: drmz
Місто
Киев
Хочу продати комод, бо треба звільнити місце під велосипед, на олх взагалі не дуже перегляди
не підкажете, де ще можна виставити оголошення саме меблів?
А де краше книжки продати?
Мебель не дуже йде. Але за смішні ціни в принципі купують нормально. З меблями що краще ставите 3 копійки і вже економите на вантажниках і вивозі
Книжки старі, багатотомники продаю десь пару років вже. Попиту майже немає, ціна 40-50 грн за том. Хоча може якісь ну дуже рідкі екземпляри і нормально йдуть..

По своєму досвіду продажу бу замітив: одяг, книжки, меблі погано йдуть.
Нормально йде техніка, телефони (навіть фігня повна), чоловічі бу кросівки :). Вікна (до війни з квартири продавав то за день стандартні пішли, за тиждень дуже велике.
Щось колекційне теж так собі, за деякі дивні як для мене речі аукціони були навіть, а іноді дуже старі монети нікому не потрібні, бо іх 200 років тому наробили багато. Але колекціонери там свій світ.

Нове - як повезе і на скільки готові дешевше віддати ніж зараз ціна в магазині.

Зверху