Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Одесса
ничого страшного. Дроп - це зараз просто так зветься дилерство. Молодь надивилась ютюбу, де вчать торгувати чужим товаром та з цього купляти бентлі та їздити на мальдиви.
Вони шукають покупців, ти відправляєш, отримуешь гроши, різницю перераховуєшь цьому хлопцю.
Хіба шо треба домовитись хто відповідає за незабір.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Universe, хіба заблокований не може лишити негативний відгук? Це щось нове.
Це ж про різне, якщо юзеру заблокували обліковий запис, то він не залишить відгук, проте якщо ти додав у свій блекліст, то це йому не заважатиме залишати відгуки. Хіба ні?

Місто
Киев
Svittel,
те, що я пробував натягнути той "дроп" на себе, то розумів так, що я шукаю/маю оптового продавця і знаю як і за яку ціну доставити товар.
Той чувак який шукає дроп(чувак, магазин, ларьок), то я буду робити замовлення/доставку на його/їх користь. За це отримую від нього комісію. А він далі в роздріб звичайно перепродує.

Місто
Одесса
Біля мене на нових поштах постійно одні й тиж люди відправляють десятки - сотні пакунків у день з великих чорних мешків. Фізично не можливо обробити стільки клієнтів, маю на увазі українських, яки не можуть просто тиснути "купити", їм обов'язково треба порозмовляти.
Так ось, біля цих "володарів складу" пасеться туча дропперов, з олх, з інстаграм, деякі мають свої інетмагазини чужого товару.
Post automatically merged:

Svittel,
те, що я пробував натягнути той "дроп" на себе, то розумів так, що я шукаю/маю оптового продавця і знаю як і за яку ціну доставити товар.
Той чувак який шукає дроп(чувак, магазин, ларьок), то я буду робити замовлення/доставку на його/їх користь. За це отримую від нього комісію. А він далі в роздріб звичайно перепродує.
таке теж можливо, дроп у дропа. Взагалі це чудово бути всередині - не треба с покупцями працювати, та й не треба товар мати + відправляти.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
fudor, yahoo, Если не было диалога или покупки олх доставкой, то олх не просит оставить отзыв.

Причина: не просто покупки
Останнє редагування:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Universe, навіть якщо товар придбаний по олх доставці?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
artsel, Если была покупка олх доставкой, то отзыв должны запросить. Именно при олх доставке.
не знаю як зараз, а раніше мені приходила пропозиція залишити відгук щодо продавця, де я взагалі лише клікнув "купити за доставкою" і не зробив купівлі (тобто поклікав у формах олх доставки, але не купляв)

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
yahoo, мені 2 рази приходила пропозиція на одне й те саме оголошення: після спілкування і після придбання

Місто
Одесса
а что, возле каждой сделки нет кнопочки "оставить отзыв"? Как нет? Да неужто? Да не может такого быть! На всех сайтах этой планеты есть такая кнопочка уже два десятка лет, а на некоторых - три десятка. Какогоху все на олх, если там даже такого нету?

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Может кто-то не следит за темой Укрпочты, там скидка 30% на доставку сегодня и завтра в честь их 30-летия. Она распространяется и на олх доставку (олх подтвердил на ФБ). Проверено, сегодня сама покупала.

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Интересно, на сколько хватит терпения у олх гонять бесплатно посылки по Украине? Достали безнаказанные заказы за которыми никто и не думает приходить))
Или оставят как есть и накинут еще процент на продавца?

Місто
Ніжин
Интересно, на сколько хватит терпения у олх гонять бесплатно посылки по Украине? Достали безнаказанные заказы за которыми никто и не думает приходить))
Или оставят как есть и накинут еще процент на продавца?
вы как минимум эту свиноту добавляйте на https://blackbox.net.ua/
может повезет и ему когда-то какой-то магаз не отправит без предоплаты заказ

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
а что, возле каждой сделки нет кнопочки "оставить отзыв"? Как нет? Да неужто? Да не может такого быть! На всех сайтах этой планеты есть такая кнопочка уже два десятка лет, а на некоторых - три десятка. Какогоху все на олх, если там даже такого нету?
Проте з'явилась можливість обирати період аренди нерухомості ;)

Місто
Одесса
при цьому якщо береш ці дати, вони автоматично ховаються, чи всі можуть взяти один день а потім там комуну влаштувати? Ну як з olx доставкой, де тисяча людей можуть купити, оплатити та марно чекати один й той самий телефон. Це якщо продавець чесний, тобто один телефон е.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На лоху складні ножі, які не є холодною зброєю, продавати?

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
На лоху складні ножі, які не є холодною зброєю, продавати?
При публікаціі треба додавати висновок експерта, інакше оголошення не активують.

PS можна знайти в гуглі схожу модель та додати, прискіпливо не перевіряють

Зверху