Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Передайте этим дурачкам из лоха, что вместо спама лучше б присылали уведомление про окончание срока действия у оплаченного объявления. Ладно на бесплатные им все равно, но блин платишь деньги, а сервиса ноль.
Та якби приходять, і листи на ел пошту "Ваше оголошення пробуде на OLX ще 1 (2) дні.", і пуш сповіщення у додаток

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Передайте этим дурачкам из лоха, что вместо спама лучше б присылали уведомление про окончание срока действия у оплаченного объявления. Ладно на бесплатные им все равно, но блин платишь деньги, а сервиса ноль.
Для цього необхідно просто вимкнути автопродовження в оголошенні і система за 72 години сама про це повідомить

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Від 06.08.2025 в рубриці Запчастини для транспорту також зміни в термінах звільнення ліміту (60 днів замість 30), а саме в Автозапчастини та аксесуари, GPS-навігатори / відеореєстратори, Автозвук та мультимедіа, Аксесуари для авто, Запчастини для спец / с.г. техніки, Інші запчастини, Мотозапчастини та аксесуари, Шини, диски і колеса o_O

Ну тут хоч по 10 оголошень на 60 днів, а значить можна 5 публікувати з автопродовженням, а от в тих категоріях де по 3 оголошення, там канєшна ж*па.

Вангую, що це не останні впровадження цих 60 днів 🥴, вводять окремими блоками з розривом в 19 днів (спочатку 19.07, а тепер 06.08).

Які категорії наступні на вашу думку?

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Maximum Observer, Лучше им не подсказывать.
наврядше вони мониторять інтернет. В них є вся статистика по покупкам, продажам, кількості оголошень і їх релевантності та популярності. Поки що дійсно взялися за "найбізнесовіщі" рубрики де дійсно бариг багато.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

PJR

Місто
Запорожье
В мене і 20 акаунтів живуть на 10 смартах з клонами додатків з періодичним видаленням аккаунту самостійно раз в 4-10міс, в осному з причини, що на одному оголошенні часто вистрілювала олх доставка, наприклад де було 8 доставок, одночасло на 3х акаунтах такі оголошення переходили в бізнес, а згодом і всі оголошення цієї рубрики відключались. Так щоб банили весь акк, вони вже так не роблять роки 3 у мене.
Тільки я задовбався перевикладати ці оголошення, вихлопу з них мінімум, 90-95% продажів через бізнес акаунт ходовий товар йде, але ж щось з непопулярним товаром треба робити...
можливо варто вкладатися в ходові товари, а не ходові просто нові не закупати так як витрачати гроші на них і на просування і не мати прибутку то вже не те у що потрібно вкладатися

Ходові прибуткові товари треба роками напрацьовувати - це мій досвід, може хтось вміє краще розбиратись. Мені також цікаво замовляти унікальні речі яких немає взагалі на олх, так, які дійсно не часто продаються, але це є тільки в тебе і завдяки мені це з'являється на платформі олх і популяризує її. Я намагався це продавати описаним вище способом, на даний момент в категорії автозапчастини/інструмент я не бачу перспектив на олх, з цим лімітом на 60днів, це втричі більше гемору слідкувати коли з неоплачених це активувати. Я людина лінива і дуже важко йду на якісь зміни, але цей новий ліміт підштовхне мене почати працювати з prom, де не треба за кожен гвинтик в оголошенны платити 45грн. Це не проблема мого товару, що він не ходовий - це проблема олх, що вони не створили умов за 10 років для продавців з великою кількістю оголошень.
Ось приклад - кронштейн на відеореєстратор за 150грн кидаєш у розділ відеореєстратори - реклама топ 7 днів під 80грн на тиждень!!!!!, вартість оголошення 43грн на місяць, комісія олх доставки 25грн з кожного замовлення. В розділі електроніка дешевше, але ж ніби це до реєстраторів відноситься((. Так це ще продається інколи, а інший товар 1 раз на 30-60днів, за рахунок великого асортименту можна заробити - АЛЕ НЕ НА ОЛХ, якщо платити їм!!!

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
дійсно взялися за "найбізнесовіщі" рубрики де дійсно бариг багато.
Найбільші бариги - це олх.
Спочатку заманювали торгашів, робили тепличні умови, а зараз доять по-максимуму.
Б - бізнес
Post automatically merged:

Ось приклад - кронштейн на відеореєстратор за 150грн кидаєш у розділ відеореєстратори - реклама топ 7 днів під 80грн на тиждень!!!!!, вартість оголошення 43грн на місяць, комісія олх доставки 25грн з кожного замовлення. В розділі електроніка дешевше, але ж ніби це до реєстраторів відноситься((. Так це ще продається інколи, а інший товар 1 раз на 30-60днів, за рахунок великого асортименту можна заробити - АЛЕ НЕ НА ОЛХ, якщо платити їм!!!

Звичайно якщо це не рентабельно то є сенс шукати інші варіанти, фейсбук, інстаграм тощо

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
лимит до 50 бесплатных объяв
хехе, як швидко відправлять у бізнес при використанні цього ліміту або при декількох продажах в цій категорії?
там немає тепер розподілу на бізнес і не бізнес в цій категорії. 50 для всіх

Останнє редагування:
Місто
Полтава

Чергові зміни.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme

Чергові зміни.

тікі но дізнався і сам прифігів
Post automatically merged:

я так розумію це лише для тих хто оформлений як бізнес

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
хіба реклама та тарифи на додаткове розміщення не є однаковими для приватних продавців та для бізнесу?

Зверху