Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
що за прикол, в одних оголошеннях є можливість писати, а в інших ні ?
така ж фігня у застосунку, а у браузері все норм. Кажуть працюють над усуненням, користуйтеся браузером, ну і це все.

повідомив що якимось чином система безпеки автоматично наклала на мене обмеження, через якийсь збій, зняли обмеження з мене, попросили вибачення, і повідомили що такого більш не повториться.
ось це реально кумаре з цими ШІ. Щодо того що такого більше не повториться то я б не був таким впевненим на їх місці)) А щодо плюшек, то треба було спитати їх, якщо не питаєш, то нічого не дадуть. З топ-оголошеннями посміявся) Максимум трошки бонусів накинуть.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
така ж фігня у застосунку, а у браузері все норм. Кажуть працюють над усуненням, користуйтеся браузером, ну і це все...

PJR

Місто
Запорожье
Та в них там щось на Укрпошті глюче ще з неділі
То на вихідних і було, людина з картки оплатила, інша теж сказала що з картки. Зайшли перекази p2p від невідомих осіб, замість прізвища та ім'я Traceable написано. Це підстава від них. Сьогодні їм дзвонив стосовно нового замовлення, теж з картки оплатили, а пише оплатить у відділенні, зізнались, що є проблема, але запевнили, що зарахування буде від uapay, але я їм не вірю, знову p2p буде, подзвоню їм потім.
.
От сьогодні приходить замовлення на 150грн (в об'яві 173). новою поштою оплата у відділенні. Думаю ну ок, нехай, обіцяли що зарахування від новапей, не p2p. Підтверджую. Потім згадую, що написано що якась додаткова комісія гривень 20 при оплаті у відділенні НП, думаю нічого собі і відміняю. Потім згадую що у мене стоїть тільки оплата карткою НП. Ну як так можна працювати, коли тебе в оману вводять, заплутують.

Останнє редагування:
Місто
Днепропетровская обл.
Телефон
BB9530
Я в понеділок дзвонив на гарячу лінію Укрпошти з приводу затримки оплати за посилку з доставкою OLX з післяоплатою. Зареєстрували заявку, в середу отримав кошти. Сьогодні таку саму посилку одержувач отримав з післяоплатою, кошти на карту прийшли одразу. Перекази були на монобанк від одержувача, з вказанням прізвища.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Укрпошта не перестає дивувати при OLX доставці з післяплатою. Трошки дізнався деталі якщо кошти не зараховані після продажу.
"Кошти мають бути зараховані продавцю впродовж 3-5 робочих днів. Якщо впродовж цього терміну кошти продавець не отримає на карт, то + ще 5 робочих днів на смс інформування від УП, щодо видачі грошового переказу через відділення УП."
Тож маємо таку схему:
5 робочих днів на зарахування на карту
+ 5 робочих днів на смс, якщо кошти так на карту і не надійдуть

п.с. і це все при тому, що наразі в OLX немає функції прибрати післяплату на відділенні. Хоч вимикай Укрпошту взагалі з способів доставки і оплати 😵

PJR

Місто
Запорожье
+ ще 5 робочих днів на смс інформування від УП, щодо видачі грошового переказу через відділення УП."
Це не гуд, бо користуємось свободою на вказання будья якого ім'я/прізвища як при олх так і в додатку нової пошти/укрпошти. Здається за весь час олх доставки тільки один раз забирав переказ через відділення, напевно НП, поки ще не робив махінацій з ПІБ.

Я в понеділок дзвонив на гарячу лінію Укрпошти з приводу затримки оплати за посилку з доставкою OLX з післяоплатою. Зареєстрували заявку, в середу отримав кошти. Сьогодні таку саму посилку одержувач отримав з післяоплатою, кошти на карту прийшли одразу. Перекази були на монобанк від одержувача, з вказанням прізвища.
Можливо покупець оплатив з картки, тому зайшов p2p з вказанням від кого. Мені не подовається така тенденція, якщо це p2p, це те, що відстежує вже зараз НБУ, якщо наприклад за рік буде більше 500 переказів, наприклад, можуть передати в податкову, я вже бачив в інтернет листи що за 2024рік від податкової, що НБУ їм передав інфу по p2p така кількість на таку суму, сплатіть 23% чи щось подібне.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Maximum Observer, у меня недавно был один заказ с післяплатою на Укрпоште (причем покупатель уточнил, согласен ли я на такую форму оплаты) — все прошло нормально, средства зачислились сразу. Но 5+5 дней это канеш ниочинь.

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Місто
kiev
Бо в одном случае оплата картой на сайте, а в другом - оплата в отделении при получении.
Хм, спасибо, не думал, что это мои проблемы, где какая оплата)))
так олх хитро придумав, і покупець більше платить, і з продавця більше комісіі беруть

Місто
Ніжин
То на вихідних і було, людина з картки оплатила, інша теж сказала що з картки. Зайшли перекази p2p від невідомих осіб
4 числа людина написала, що оплатила, але писало, що оплата у відділенні буде. Вчора отримала, щойно зайшли гроші від ЮАпей на фоп рахунок за цю і ще одну угоду. Все як завжди, відповідно договору такого-то від тако-то числа без пдв. Може, і до цього та після цього були подібні замовлення, але уваги не звертав що там пише про спосіб оплати. Так що може то був разовий збій з п2п переказами.

Зверху