Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
ясно понятно все. Питань більше не маю
Post automatically merged:

Коли мені тут пишуть про належність до OLX то таке, але я от коли читаю ваші коментарі, то мені здається ви більше схожі на людину що має безпосереднє відношення до OLX.

Останнє редагування:
Місто
Одесса
OLX без херні ніяк не може. Колись можна було зіпсувати рейтинг продавця просто запропонував йому віддати товар безплатно чи за півціни. Це було хоч якось логічно з точки зору свободи слова: я вважаю цього продавця баригою ненажерливим, й хочу щоб всі це знали як я його ненавиджу даже нічого не купляючи.

Але зараз! Що зробили ці пришельці зараз. А зараз можна насрати в рейтинг через пункт "завищена ціна", купивши товар. Тому що відгуки виставляються тільки якщо угода завершена успішно.
На Землі негативний відгук коли товар не відправлений, чи не відповідає опису. А тут ще е пункт в рейтингу "продавець не ввічливий". Ти в нього товар купуєш чи ввічливість? Ще можна додати "продавчиня не цнотлива", "Я чекав що в попу поцілують", "я думав це виграв в лотерею, а гроши повернуть".

Місто
Одесса
ось до чого доводить правило ОЛХ "Вийшов з пошти - й ти ЛОХ":

Подольский горрайсуд Одесской области вынес приговор 69-летнему мужчине, который летом 2024 года во время конфликта в отделении «Новой почты» забрал из кассы 8,5 тыс. грн.

📦 Установлено, что пенсионер пришел на почту за автодеталью. По его словам, он забрал товар и вынес его на улицу, чтобы примерить. Работники почты догнали клиента на улице и потребовали вернуться для оплаты. Пенсионер уверял суд, что общение сопровождалось нецензурной бранью и оскорблениями, унижающими его достоинство из-за возраста.

💥 Конфликт обострился, когда выяснилось, что деталь не подходит. Мужчина оплатил посылку, но сразу захотел вернуть деньги. Почтальоны отказали, ссылаясь на правила, по которым товар, покинувший отделение, возврату не подлежит. После этого, по словам пенсионера, он «потерял контроль над собой», а один из сотрудников облил его горячим кофе.

🔪 В итоге мужчина взял канцелярский нож и, угрожая персоналу, открыл кассу и забрал 8,5 тысяч гривен. После этого он ушёл домой, принял душ и отправился на работу.

🏛 После инцидента он не признал вину, заявив о провокации со стороны сотрудников. Суд квалифицировал действия как грабеж с угрозой насилия и назначил 3 года испытательного срока.
Post automatically merged:

Ось цікаво, що з грошима та товаром - як по закону, то він повернув товар раніше 14 діб, та його не використав. Тобто, гроші забрані з каси були його й залишились йому.

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
ось до чого доводить правило ОЛХ "Вийшов з пошти - й ти ЛОХ":

Ось цікаво, що з грошима та товаром - як по закону, то він повернув товар раніше 14 діб, та його не використав. Тобто, гроші забрані з каси були його й залишились йому.

Не зовсім зрозуміло до чого тут OLX. В статті не вказано про те, що цей інцидент пов'язаний з OLX.

Пенсіонеру виправдання нема, він мав розбиратися з продавцем товару, а не з новою поштою. Якщо придбав товар в якомусь магазині, то міг скористатися правилом прав споживачів на повернення товару, а не кидатися на людей з ножом. В будь якому випадку це мало вирішуватися цивілізовано, а не ось такими способами.

Якщо кожен другий буде кидатися на людей зі зброєю для вирішення питання, то нічого доброго з цього не вийде.
Якийсь пенсіонер - наркоман як на мене

Місто
Ніжин
Але зараз! Що зробили ці пришельці зараз. А зараз можна насрати в рейтинг через пункт "завищена ціна"
так це було зразу, як тільки нові рейтинги увели. максимально тупий пункт: не подобається ціна, то не купуй. в мене пару таких відгуків наче мають буть. десь на 10грн дешевше побачило після покупки, рагуліна, і образилось.

це гроші нової пошти, с фігалі це його кошти? він купив товар у якомусь магазині, а не у нової пошти. треба повернення - проси про це у магазину, або гуляй, якщо це було куплено у приватної особи. але аж ніяк не треба грабувати касу. а ще в ідеалі читати правила компанії, яка тобі посилки доставляє. ніяких оглядів за межами відділення нема і не було. не подобається - є базар. а то зустрічались такі клоуни, що відмовляються, бо їм не дали з відділення винести та погуляти з товаром.

правильно старого гівнюка посадили, хай шашки з хлібу ліпить тепер

Зверху