Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Мав сьогодні дивний продаж- спершу покупець запитав чи може проплатити на ФОП рахунок, кажу ні, тільки на картку. Потім попросив щоб я відправив планшет згідно вже попередньо згенерованої накладної НП- я відмовився, сказав що надішлю від свого імені куди він скаже, в результаті покупець десь з Дніпра, отримувач зі Львова, адресна доставка. Якісь нові розводи чи банально якісь перекупи, які продають повітря на сайті, а потім вже шукають товар? :rolleyes:

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia
ОЛХ вообще обнаглел- удаляют обьявления за "нарушения", которых нет в ихних правилах

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
ОЛХ вообще обнаглел
У мене масово почалось таке майже по всім оголошенням

Записати.JPG

Причому по всім оголошенням, як по автозапчастинам, так і по побутовим товарам. ШІ взбунтувався ;)

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia

насчёт "ИИ" я ещё могу понять, но когда тех.поддержка в переписке пишет всякий бред, типа-
такого нарушения нет в наших правилах, но всёравно это считается нарушением
-то это вообще за гранью моего понимания

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Universe, все равно это сильно лучше чем удаление ))

romrom, да, их там периодически глючит. Монополии они такие.

Set

Місто
Хмельницкий
Мав сьогодні дивний продаж- спершу покупець запитав чи може проплатити на ФОП рахунок, кажу ні, тільки на картку. Потім попросив щоб я відправив планшет згідно вже попередньо згенерованої накладної НП- я відмовився, сказав що надішлю від свого імені куди він скаже, в результаті покупець десь з Дніпра, отримувач зі Львова, адресна доставка. Якісь нові розводи чи банально якісь перекупи, які продають повітря на сайті, а потім вже шукають товар? :rolleyes:
я некоторое время назад имел подобный опыт при продаже ноутбука, таки перекупы (контора с наличием нескольких офлайн-магазинов)

"приклеивают" свою выгоду и продают типа от своего имени, по итогу накладная от них на имя покупателя, я только должен отнести на НП

Місто
Харьков
а мне сегодня с утра на созданный около недели назад акк только по почте-сегодня с утра пришло на эту почту письмо от них,что мол это клон или что подобное и аккаунт они блокируют

я зашел-ничего не заблокировано,хоть он пустой и я создавал только для покупок

вот думаю это сбой ихний или Фрод мошеннический с надеждой,что я буду восстанавливать через форму в их письме

есть 10к аккаунтов многолетних-таких писем не наблюдаю

х.з.что с олхом творится?

Місто
Ніжин
andriy_z, звичайний дропшиппінг, при чому тут якісь шахраї. Це найкраще, що може бути. Гроші одразу заплатили, претензій по товару ніяких не буде. Відправив і забув. Людина або працює по дропу і у постачальника товар закінчився, тож шукає по олх, або у нього самого товар закінчився, а за відмінене замовлення прилетить поганий відгук

Місто
Львів
Gre4ka, та хз, якось не все однозначно- вислав на неіснуючий номер телефону, кур‘єр доставити не може, завтра поїде у найближче відділення, а там вже й платне зберігання. Покупець на ОЛХ з нульовим рейтингом, телефону від кого надсилати ФОП- недійсний, людина відписує раз в 2 дні…

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Gre4ka, та хз, якось не все однозначно- вислав на неіснуючий номер телефону, кур‘єр доставити не може, завтра поїде у найближче відділення, а там вже й платне зберігання. Покупець на ОЛХ з нульовим рейтингом, телефону від кого надсилати ФОП- недійсний, людина відписує раз в 2 дні…
Так, а що з оплатою за товар? Зробили повну передплату? Хто робив передплату, замовник від імені якого і просили зробити відправку, тобто ФОП, чи ще якась четверта особа?
Post automatically merged:

- вислав на неіснуючий номер телефону
телефону від кого надсилати ФОП- недійсний
Тобто телефони відправника і отримувача недійсні? Прикольно :)

Останнє редагування:
Місто
Львів
Так, а що з оплатою за товар?
Повна оплата від Novapay, без реквізитів відправника платежу.
Покупець через приватні повідомлення почав грузити чому я відправив від свого імені, а не їх ФОПа, бо вони не мають доступу щоб змінити реквізити посилки, справді помилились в одній цифрі номера телефону. Змінив це, додатково пішов на Нову пошту і змінив відправника на їх ФОПа, надіюсь це кінець історії, бо більше доступу я вже не маю до відправлення.

Зверху