Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Що заважає його увімкнути при заблок екрані?Я гадаю, що на Андроїді єдине що можна зробити це тримати вимкнений в шторці NFC. Інакше гарантовано уникнути небажаних списань не можна.
Що заважає його увімкнути при заблок екрані?Я гадаю, що на Андроїді єдине що можна зробити це тримати вимкнений в шторці NFC. Інакше гарантовано уникнути небажаних списань не можна.
І займатись дрочевом кожного разу перед оплатою? Це повна срака..тримати вимкнений в шторці NFC
Запропонуй гідне рішення.Це повна срака
ЕпільЗапропонуй гідне рішення.Це повна срака
Через деякий час після блокування екрана така можливість зникає. І так до наступного розблокування.Що заважає його увімкнути при заблок екрані
Кишенька на чохлі, з пластиком, на якому вимкнений пейпасЗапропонуй гідне рішення.
Ну так, просто подививсь своєю мордою обличча на смартфон і плати, інакше зюськи
А якщо щіпач зі схожою мордою буде що тоді?просто подививсь своєю мордою обличча на смартфон і плати, інакше зюськи
Тільки якщо це буде твій "однояйцевий" брат-близнюк) Почитай, як працює Face IDА якщо щіпач зі схожою мордою буде що тоді?
При заблокованому телефоні, його в шторці включити не дає, тільки вимкнути можна.Що заважає його увімкнути при заблок екрані?Я гадаю, що на Андроїді єдине що можна зробити це тримати вимкнений в шторці NFC. Інакше гарантовано уникнути небажаних списань не можна.
спробував через 5хв після вимкнення екрана - вмикається без розблокуванняПри заблокованому телефоні, його в шторці включити не дає, тільки вимкнути можна....Що заважає його увімкнути при заблок екрані?Я гадаю, що на Андроїді єдине що можна зробити це тримати вимкнений в шторці NFC. Інакше гарантовано уникнути небажаних списань не можна.
У мене на А54 і 14 Андроїд не дає включити NFC. Як варіант, забрати з шторки доступ до кнопки NFC, тоді її туди не додати. Ще такі налаштування безпеки включенні.спробував через 5хв після вимкнення екрана - вмикається без розблокування
А на нашому форумі як раз сидять щипачі/ наріки /циганиЩипачі/ наріки /цигани, беріть на заміткув АТБ, ЕКО достатньо підсвітки
Шахраї якраз таки приколи добре знають..))Будемо сподіватись, що не всі шахраї про це знають.