PayPass, PayWave и прочие реализации NFC

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Я гадаю, що на Андроїді єдине що можна зробити це тримати вимкнений в шторці NFC. Інакше гарантовано уникнути небажаних списань не можна.
Що заважає його увімкнути при заблок екрані?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Запропонуй гідне рішення.
Кишенька на чохлі, з пластиком, на якому вимкнений пейпас :LOL:
Post automatically merged:

Ну так, просто подививсь своєю мордою обличча на смартфон і плати, інакше зюськи ;)

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Я гадаю, що на Андроїді єдине що можна зробити це тримати вимкнений в шторці NFC. Інакше гарантовано уникнути небажаних списань не можна.
При заблокованому телефоні, його в шторці включити не дає, тільки вимкнути можна.

Платив в АТБ, тільки включив екран без розблокування, оплата на приблизно 400 грн пройшла без підтверджень. Тому вимкнув і налаштував сценарій роботи гаманця з оплатою. Для зручності додав гаманець на заблокований екран і завжди при оплаті треба розблокувати телефон.

Вкладення

• Screenshot_20240310_110453_One UI Home.jpg
    Screenshot_20240310_110453_One UI Home.jpg
    180.7 КБ · Перегляди: 34

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
При заблокованому телефоні, його в шторці включити не дає, тільки вимкнути можна....
спробував через 5хв після вимкнення екрана - вмикається без розблокування

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
спробував через 5хв після вимкнення екрана - вмикається без розблокування
У мене на А54 і 14 Андроїд не дає включити NFC. Як варіант, забрати з шторки доступ до кнопки NFC, тоді її туди не додати. Ще такі налаштування безпеки включенні.

Вкладення

• SmartSelect_20240310_112938_Settings.jpg
    SmartSelect_20240310_112938_Settings.jpg
    545.3 КБ · Перегляди: 19
Місто
Бровари
В магазах ще не перевіряв, але вдома у мене смарт-лок, і якщо екран увімкнений, то значить і розблокований.
Та і вмикаю я екран, зазвичай, відбитком :) тобто розблокуванням.
ГГ сьогодні оновлювався, трохи змінилось розташування налаштувань, але обговорювана функція так і не зʼявилась.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Місто
Біла Церква
idea, а що Вас розсмішило? Навіщо Вам шторка на заблокованому екрані? У мене, на xiaomi, в налаштуваннях, відключається і на заблокованому екрані доступу до шторки немає.
Про шторку

Місто
Бровари
current, тут же обмежена кількість вподобайок. Для мене ця означає усмішку, добру емоцію. А палець вниз, що я не згоден із цілим дописом, або із його частиною.
І у мене, до речі, нема штори на заблокованому екрані - тіки кому дзвонити, у разі якщо знайдуть, і собачка.

Я вже й забув про цю тему, але в мене теж, здається, я перевіряв, при увімкненні екрану платити можна. Будемо сподіватись, що не всі шахраї про це знають.

Місто
Біла Церква
idea, дякую 🙂, я думав, може вона дійсно комусь потрібна. Мені ж, краще відбитком пальця розблокувати і відкривай ту шторку. А за замовчуванням, шторка була доступна на заблокованому екрані, випадково виявив і відключив.

• Like
Реакції: idea
Місто
Бровари
current, у нас же тут проблема не штор і шпалер, а того, що можна розплатитись заблокованим телефоном. При чому тихенько цю функцію нам підключили, ще й дрібним шрифтом написали

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
POCO F3
В Новусі на кассах самообслуговування розблокування завжди вимагається, а на кассах з касирами - ні.

Зверху