PEOPLEnet близький до банкрутства

Місто
Киев
враховуючи неможливість визначення розміру доходу від зазначеної діяльності,
Чому неможливо визначити розмір доходу? З якою метою експлуатують БС, збираються продовжити ліцензію:

Цікаво, чому не оштрафували за відсутність MNP?

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
З якою метою експлуатують БС, збираються продовжити ліцензію:
Так ліцензія закінчилася 31.12.2024. Я так зрозумів що вони продовжують використовувати частоти без ліцензії на них. За це й штраф.

romrom

телеграмм- romrom777
Місто
Харьков
Скорее всего автор хотел сказать что на 092 сип или что там у них было дозвон есть, но сказал это так ( специально или нет неизвестно) что все додумали то что хотят

я с ними общался по этому поводу, и они ответили, что по 092 могут только платную переадресацию поставить, а по городским могут перевести их на SIP-телефонию

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
На сайті київстру піпли, написано по нмр можна перенести на Київстар, то правда, чи то кс щось натупив у себе на сайті, піпли ж ніби не були в цій історії і перенести номер не можна було.

Вкладення

• Screenshot_20250519_162255_Chrome.jpg
    Screenshot_20250519_162255_Chrome.jpg
    163.7 КБ · Перегляди: 36

romrom

телеграмм- romrom777
Місто
Харьков
перевести их на SIP-телефонию
На каких условиях, не уточнял?

дело было ещё зимой, поэтому подробностей я непомню, но если вкратце, то было примерно так:
они мне написали, что или SIP-телефония, или прощай номер,
а для перевода на SIP нужно было прислать им соответствующее заявление

Останнє редагування:
Місто
Одесса
На сайті київстру піпли, написано по нмр можна перенести на Київстар, то правда, чи то кс щось натупив у себе на сайті, піпли ж ніби не були в цій історії і перенести номер не можна було.
Те саме і у lifecell, і у Vodafone, і у 3mob

От тільки є одне але:
Ви вводите номер 092ххххххх на сайті оператора, на котрого хочете перейти, доходе до смс на номер people net і все... Номер вказано вірно, смс не надходить. На цьому mnp завершився

Зверху