Rainbow
Отакої
x-shader, в Калиновке, Жмеринке покрытие есть. В некоторых направлениях будет таки
Ці люди залишились без премії, а взамін отримали догану.сьогодні був у сц знову )) не встиг зайти, як до мене підбігла дівчина-консультант і почала допомагати (без тупих пропозицій і т.д.)
навіть охоронець старався відповісти 0
Так нехай звільняються, якщо погані умови роботи. А якщо не звільняються, то нехай працюютьЛюди і так задарма працюють, а ви ще щось від них хочете
Це вже буде проблема менеджменту - коли мене стала не влаштовувати зарплата - я змінив роботу, але до того, я працював як потрібно. Коли люди починають звільнятись масово - компанія підвищує рівень оплати своіх працівників - це з особистого досвіду.
))))) думаю, форум читають ще й робітники піплу )))))))))))))
сьогодні був у сц знову )) не встиг зайти, як до мене підбігла дівчина-консультант і почала допомагати (без тупих пропозицій і т.д.)
навіть охоронець старався відповісти 0)))))))))))))))))
так що люди хочуть )))))))))))))))))))))))))))))))
почему-то ежемесячно с 1 числа кол-во таких людей увеличивается.третий возмущается почему снялась абонка у него
ты спроси у абонента, который подключился пару недель назад, помнит ли он о том, что говорил ему специалист в ЦОКе?почему-то ежемесячно с 1 числа кол-во таких людей увеличивается.
может сами не проконсультировали, когда подключали, а?