Peoplenet-шарашкина контора

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
))))) думаю, форум читають ще й робітники піплу )))))))))))))
сьогодні був у сц знову )) не встиг зайти, як до мене підбігла дівчина-консультант і почала допомагати (без тупих пропозицій і т.д.)
навіть охоронець старався відповісти 0)))))))))))))))))
так що люди хочуть )))))))))))))))))))))))))))))))

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
сьогодні був у сц знову )) не встиг зайти, як до мене підбігла дівчина-консультант і почала допомагати (без тупих пропозицій і т.д.)
навіть охоронець старався відповісти 0
Ці люди залишились без премії, а взамін отримали догану.

Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
Не дам ображати піплонетчиків! Люди і так задарма працюють, а ви ще щось від них хочете. І саме головне, що підключають нових абонентів і підтримують старих абонентів.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
Якщо звільняться, то що робити? Продавати компютери і розходитися?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Це вже буде проблема менеджменту - коли мене стала не влаштовувати зарплата - я змінив роботу, але до того, я працював як потрібно. Коли люди починають звільнятись масово - компанія підвищує рівень оплати своіх працівників - це з особистого досвіду.

un10ck

www.unlock.org.ua
Місто
DP.UA
Телефон
Apple
Це вже буде проблема менеджменту - коли мене стала не влаштовувати зарплата - я змінив роботу, але до того, я працював як потрібно. Коли люди починають звільнятись масово - компанія підвищує рівень оплати своіх працівників - це з особистого досвіду.

C Приватом такое не пройдет.

_I_I_I_

Заблокирован
Місто
ulica Lenina, barak №7
))))) думаю, форум читають ще й робітники піплу )))))))))))))
навіть охоронець старався відповісти 0)))))))))))))))))
так що люди хочуть )))))))))))))))))))))))))))))))

Voffka, ти де був - на Театральній? ;) :D

Місто
Киев
Помойму сейчас у через одного клиента пипелнета отношение к саппорту негативное...

Я

радіоаматор
Місто
sumy.ua
Телефон
Redmi note 8 pro
Вы зайдите в любой из ЦОКов 1-5 числа и посмотрите как работают сотрудники. Одному подключи то, а другому отключи.. третий возмущается почему снялась абонка у него и т.д. а в это время сервер висит из-за перегрузок, а потом какой-то "Вася" приходит и говорит, что не работает ноут с модемом и начинаешь на него тратить около 30 минут времени...
Таких ситуация очень много и надо стараться понимать их.. они не гуляют, а работают на своем рабочем месте

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Alex,
ИМХО, просто всегда есть люди, которых консультировать так же эффективно, как мартышку.

Я

радіоаматор
Місто
sumy.ua
Телефон
Redmi note 8 pro
почему-то ежемесячно с 1 числа кол-во таких людей увеличивается.
может сами не проконсультировали, когда подключали, а?
ты спроси у абонента, который подключился пару недель назад, помнит ли он о том, что говорил ему специалист в ЦОКе?

Зверху