Polski w 6300

• Автор теми jaks
  • Дата створення
Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, як додати в Нокіа 6300 польське меню, щоб одночасно підтримувалася українська мова. При зміні product code на ті, що знайшов з польською мовою, і подальшому оновленні прошивки через NSU немає української. Може хтось знає product code з укр і пол одночасно або спосіб як додати мову? Дякую.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
jaks, Это тебе лучше на жсмфорум.ру. Там, правда, иногда очень трудно добиться помощи (Alex не даст сбрехать;)), но спецы там собаку съели на подобных вещах. Правда. начнут сразу же задавать тупые вопросы типа версии фула и т.п.

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Андрюх@dp.ua, лучше ему в ближайший сервис.. на гсм-форуме ничего не подскажут т.к. нужно спецоборудование имхо.

babaj

Только чтение
Місто
Донецкая обл.
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, як додати в Нокіа 6300 польське меню, щоб одночасно підтримувалася українська мова. При зміні product code на ті, що знайшов з польською мовою, і подальшому оновленні прошивки через NSU немає української. Може хтось знає product code з укр і пол одночасно або спосіб як додати мову? Дякую.
А русского и латиницы уже недостаточно, что ли?

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
babaj, с таким успехом можно и русский не устанавливать - ведь есть болгарский.
символы одинаковые, и все такое.

Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
Річ у тому, що моя рідна мова - польська (не повірите, але існує в Україні польська меншина :) ), хотілося б меню польською мовою на офіційно купленому в Україні телефоні. Люблю спілкуватися також українською і російською, пишу СМС, листи з мобільного, а тому потрібна повноцінна підтримка одночасно трьох мов, хоча б для Т9. Звик до трьох мов на телефоні ще з часів старих добрих Сіменсів.

У будь-якому випадку дякую за відгуки, не чекав, що у вихідний день ця тема зацікавить стількох людей

Місто
UKR
Советую зайти в любой сервис и прошить язык, недорого, быстро, безопасно.

Некорректная прошивка НИКАК до смерти не убьет любой телефон этой платформы, НО сумма восстановления может превышать стоимость русификации в 1-10 раз.

стоит ли самому ?!

• Like
Реакції: Alex

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Якщо ти зі Львова, то внизу Личаківської (номер будинку, десь в діапазоні від 20 до 50) був офіційний сервіс-центр Нокіа-тепер в нього інша назва, але телефони ремонують і шиють :)

Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
Я розумію, що сервіс центри також мають пояснювати, що вони комусь потрібні і не просто так беруть гроші за повітря. Маю негативний досвід стосовно якраз прошивок з МЕНСом на Кульпарківській, який , до речі, є "авторизованим" Нокіа. На Личаківській рідко буваю, але там був, здається, магазин, що є однією конторою з МЕНСом. Якщо Ви вірите у безпечність СЦ - почитайте відгуки про них. Можна навіть створити окрему тему на форумі. Ризик є завжди. Але як це не парадоксально, при обережному підході надійніше навчитись робити самому. Та ж Нокіа сама пропонує свій Nokia Software Updater.
Повторюю, я вже міняв Product code на той, що з польською мовою і прошивав, потім проводив зворотню операцію. Операція дуже проста і безпечна. Проблема в тому, що я не знаю Product Code, у якому одночасно є пол. укр. і рос. мови. Або спосіб, як додати мову до існуючої прошивки.

Beatle

Kia Rio 1.6 AT new
Місто
Киев
Телефон
iPhone 7+ 256gb black
Дело в том,что такой прошивки и нет в природе... ;)
Где есть польский и русский, для 6300 например...
И поиски продукт кодов тут не причём...
Просто есть регионы (запад,восток,центр Европа,Прибалтика...), поэтому есть разные наборы языков...
Это вам не СЕ,где можно выдернуть языки и легко вставить в кастумизацию ))) ;)

Останнє редагування:
Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
Beatle, я й сам здогадався про прошивку, але категорично не стверджую, може як раз існує. Тому питаю про спосіб додати мову.

Зверху