Revolut

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".

Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
А як справи у тих, хто реєструвався з України у березні-квітні? Мені перший місяць ще давали на рефералці заробити непогані гроші. Час від часу роблю купівлі пластиковою карткою, але курс не вигідний. Увесь час знаходжусь в Україні. Чи є привід хвилюватись і виводити звідти збереження?
Напишіть у сапорт через фейсбук про свою ситуацію вони відповідають швидко. Пишіть на англійській

Місто
Kiev
Телефон
Redmi Prime
А як справи у тих, хто реєструвався з України у березні-квітні? Мені перший місяць ще давали на рефералці заробити непогані гроші. Час від часу роблю купівлі пластиковою карткою, але курс не вигідний. Увесь час знаходжусь в Україні. Чи є привід хвилюватись і виводити звідти збереження?
Регался в марте с Украины, загнал гривен примерно на 4К евро.
Ни одной траты не делал пока.
Карты получили знакомые на польский адрес, и недавно передали пластик в Украину.
Но пластик активируется тратой с вводом pin кода.
В приложении висит "ненавязчивая" просьба пройти опрос:
"Согласно нашей информации вы являетесь гражданином Польша или постоянно проживаете в этой стране. Это так?"
Жму "нет", дальше жму "другое", а там нужно писать какое-то пояснение.
Вот и не знаю шо им там писать...

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Карты получили знакомые на польский адрес, и недавно передали пластик в Украину.
"Согласно нашей информации вы являетесь гражданином Польша или постоянно проживаете в этой стране. Это так?"
Навіщо там тримати валюту, курс при розрахунку і так офіційний тобто сенсу в цьому нуль. Простіше свіфт назад або в банкоматі місцевому зняти і тримати у валюті без страху що банк щось там придумає далі.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Навіщо там тримати валюту, курс при розрахунку і так офіційний тобто сенсу в цьому нуль. Простіше свіфт назад або в банкоматі місцевому зняти і тримати у валюті без страху що банк щось там придумає далі.
1)Ну можливо людина небезпідставно довіряє західним банкам більше ніж нашим
2)Свіфт назад, може викликати питання у фін моніторингу банку(Хоча формально до 400к не питають, але практика іноді відрізняється)
3)У місцевому банкоматі людина не зніме, бо з допису очевидно що вона в Україні

Місто
Киев
А как мне загнать доллары на револют? Напомните лимит перевода с карты валюта-валюта в месяц? И какие банки норм работают? А то альфа никак не выпускает, пришлось снять там в банкомате А мне надо закинуть дитенку на оплату обучения и общаги.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
2)Свіфт назад, може викликати питання у фін моніторингу банку(Хоча формально до 400к не питають, але практика іноді відрізняється)
3)У місцевому банкоматі людина не зніме, бо з допису очевидно що вона в Україні
1) уже є певна недовіра бо є певні питання поки від додатку лише
2) 4к євро, ще й є транзакція в "ту" сторону, все буде ок
3) карта ж якось дісталась України, я мав на увазі повернути її тому хто її привіз щоб зняли валюту, якщо такого варіанта нема, то я б розглянув свіфт назад і вивід через касу банку (завчасно дізнавшись у підтримки чи не буде питань, і чи буде валюта).

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
4к євро, ще й є транзакція в "ту" сторону, все буде ок
Угумс, може ОК, а може блокування рахунку до надання документів, які можуть розглядати місяцями) Але то вибір кожного, бо імовірність Окей усе ж значно вище, але дуже далека від 100%

Місто
Kiev
Телефон
Redmi Prime
Да, это основное, и в случае если таки прийдется покинуть Родину вплавь через Тису, то будет запас на черный день.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Да, это основное, и в случае если таки прийдется покинуть Родину вплавь через Тису, то будет запас на черный день.
Головне щоб якщо тікати не прийшлось і гроші знадобляться - була можливість їх зняти а не доказувати потім підпримці що рахунок був відкритий легально.

avery

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
MEIZU 16X
Активация должна была пройти в Польше, советую перевыпуск и попросить знакомых активировать по месту, тогда вопросов будет меньше.

avery

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
MEIZU 16X
Активация должна была пройти в Польше
Пруф есть?
Я так делал,только вместо Польши была Германия, пользуюсь во весь рост и пока вопросов нет,а вот товарищ сделал как выше и уже доказывал что не верблюд.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Я так делал,только вместо Польши была Германия, пользуюсь во весь рост и пока вопросов нет,а вот товарищ сделал как выше и уже доказывал что не верблюд.
Два місяці заводив гроші на револют, першу покупку робив на заправці в Україні і все працює. А товариш реєстрував і користувався в Європі - запросили документи десь через місяць.
Так що теорія не вірна.

avery

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
MEIZU 16X
Два місяці заводив гроші на револют, першу покупку робив на заправці в Україні і все працює. А товариш реєстрував і користувався в Європі - запросили документи десь через місяць.
Так що теорія не вірна.
Я не претендую,я за то что бы все нюансы были четко прописаны в правилах пользованния

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Так я без претензій. Просто кажу, що є зворотній приклад і на ту теорію орієнтуватись не вийде.

Місто
Киев
Вывожу с революта на приват евро, уже пол дня не отправляется. Поддержка говорит что платёж на проверке. Раньше такого не было, свифт/сепа уходили в течении получаса. Кто сталкивался с таким? Что можно ждать от них?

m.ksy

Пассивный пользователь
Місто
RV
Вывожу с революта на приват евро, уже пол дня не отправляется. Поддержка говорит что платёж на проверке. Раньше такого не было, свифт/сепа уходили в течении получаса. Кто сталкивался с таким? Что можно ждать от них?
зазвичай до 3х днів перевірка і відправляє. Якщо місячний оборот 27к+ євро, то можуть запитати довідку про походження коштів. Ну і бажано робити якісь реальні витрати (оплачувати онлайн.сервіси, чи товари з допомогою google/apple pay), а не просто перекази ганяти, на котрих револют нічого не заробляє

Зверху