Revolut

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".

Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:

lite

Заблокований
Місто
Hranice
Не получится пользоваться одним аккаунтом на 2-х устройствах?
Можна, але є деякі незручності. Наприклад при створенні нової віртуальної картки необхідно підтвердити свою дію через смс, яка надходить на інший телефон.
А який порядок дій для клонування застосунку?

Місто
Винница
Телефон
Nokia 6230i + Nokia 6300
Не получится пользоваться одним аккаунтом на 2-х устройствах?
Можна, але є деякі незручності. Наприклад при створенні нової віртуальної картки необхідно підтвердити свою дію через смс, яка надходить на інший телефон.
А який порядок дій для клонування застосунку?
Я заходив на своєму телефоні в аккаунт дружини. При підтвердженні через смс на її тел., вводив у себе на тел. Після цього налаштував вхід через відбиток пальця. Все.

Kamrad

☆︎☆︎☆︎
Місто
якесь містечко на чужині
Британский Револют до 25 октября за подключенного друга дает 50 фунтов.
Если, кто еще не подключился, можете подключиться по моей рефссылке (кину в личку). Потом 50 фунтов разделим по 25 фунтов. Для подключения надо иметь паспорт с визой или BRP.

Останнє редагування:
Місто
Bruges
Прислали запрос о подтверждении происхождения средств. Они считают кумулятивно, как ПУМБ: сколько зашло за полгода - столько и подтверди. И не важно, что входящие сепа были от других людей )) Выбрал "сбережения", скинул выписку из п24 по депосчету на англ. До сих пор проверяют, 2 недели уже :) не торопятся.

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
В який момент це робить гроші легальними для вас?
Это не анонимный платёж р2р.
Яка різниця анонімно чи ні, а за що ці гроші були отримані? Відповідь на це запитання і робить гроші "легальними".

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Прислали запрос о подтверждении происхождения средств. Они считают кумулятивно, как ПУМБ: сколько зашло за полгода - столько и подтверди. И не важно, что входящие сепа были от других людей )) Выбрал "сбережения", скинул выписку из п24 по депосчету на англ. До сих пор проверяют, 2 недели уже :) не торопятся.
текущие депозиты ПБ или закончившиеся?

Місто
Poltava
Ребята будьте аккуратны с револют,месяц назад отправил 5 свифтов на сумму 5000 долларов на разных людей,не один не пришел, на утро сообщение на почту что источник средств подтвердите а на след день акк деактивирован,больше я по своим номеру телефона и почте войти не могу,пишет нет такого аккаунта ,еле смог добраться до анонимного чата,присылал и селфи с паспортом и отдельно и с собой рядом они пишут почты нет такой,номера телефона тоже,прости,до свидули,и так прошел месяц.

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Ребята будьте аккуратны с револют,месяц назад отправил 5 свифтов на сумму 5000 долларов на разных людей,не один не пришел, на утро сообщение на почту что источник средств подтвердите а на след день акк деактивирован,больше я по своим номеру телефона и почте войти не могу,пишет нет такого аккаунта ,еле смог добраться до анонимного чата,присылал и селфи с паспортом и отдельно и с собой рядом они пишут почты нет такой,номера телефона тоже,прости,до свидули,и так прошел месяц.
Між 5 платежами на 5000 дол. і між видаленням інформації аккаунта з революта такий туман що я думаю цей пост просто немає ніякої цінності. Звісно було б цікаво почитати всю історію, з датами і коли почали появлятись перші питання, чи вони ігнорувались, але деталей я так розумію не буде.

Місто
Київ
Відправила тільки що 1300 евро по ІВА№, залетіло на рахунок отримувача за 1 хвилину.
Проблеми знаю є, якщо місце проживання окупована територія. Тоді можуть завісати кошти/платежі, але потім повертаються на Револют (з інших форумів інформація)

• Like
Реакції: drmz
Зверху