Revolut

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".

Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:

lite

Заблокований
Місто
Hranice
Підкажіть, будь ласка, чи були у когось зрештою якісь проблеми після того, як вказали Україну в якості країни податкового резидентства? Чи Револют просто зберіг інформацію в додатку, надіслав підтвердження на імейл та більше взагалі про це не згадував? Хвилююсь, аби не заблокували аккаунт з грошима, бо маю регулярні транзакції в іншій країні, тому в принципі потенційно вони могли б сказати, що взагалі-то ви насправді маєте бути резидентом там, а не в Україні
У мене вже 5 міс так, нічого не питають поки що. Є значна сума на рахунку. Думаю це залежить від типу візи і строку дії.

Місто
Київ
Дякую! Якщо хтось ще вказував Україну, поділіться теж вашим досвідом, будь ласка, бо я все ніяк не можу вирішити, чи не варто про всяк випадок спершу вивести звідти всі гроші, і лише після того заповнити податкове резидентство, щоб у випадку виникнення якихось проблем під ризиком знаходився лише мій порожній аккаунт Революта

lite

Заблокований
Місто
Hranice
Дякую! Якщо хтось ще вказував Україну, поділіться теж вашим досвідом, будь ласка, бо я все ніяк не можу вирішити, чи не варто про всяк випадок спершу вивести звідти всі гроші, і лише після того заповнити податкове резидентство, щоб у випадку виникнення якихось проблем під ризиком знаходився лише мій порожній аккаунт Революта
Вони дають 2 міс, щоб вивести гроші, якщо закривають рахунок.

Місто
Germany
А как можно пополнить в Германии с наименьшими потерями или бесплатно?!

Місто
Germany
Місто
Київ
Была бы тамошняя карта, был бы рай...
Револют нельзя пополнить налом. Можно с укр. валютной карты до 100к грн/мес.
А з якого українського банку можна з наймейншою комісією відправити євро на Револют?

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Была бы тамошняя карта, был бы рай...
Револют нельзя пополнить налом. Можно с укр. валютной карты до 100к грн/мес.
А з якого українського банку можна з наймейншою комісією відправити євро на Револют?
Моно з картки в комісія 0 якщо тягнути через револют.

Останнє редагування модератором:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Поповнити рахунок wise українськими картками не дасть! Тільки в самому застосунку Українського банку можна зробити переказ.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Десь читав, що за фінти з поповненням рахунків через pay можуть блокувати картки. Чи це правда- не перевіряв))

Місто
Київ
Зверху