Rich Communications Service (RCS)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я то думаю. Чого гуголь мене просить постійно підтвердити мій другий номер...

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Місто
Харкiв
На андроиде rcs уже "сто лет" работает, тут вопрос когда ее уже активируют для айфонов и кто этот первый смельчак будет.

Місто
Київ
Потрібен інет , без нього не працює на даний час і виходить що це той самий (вайбер, вацап,телеграм)
Толку нуль.
Та і взагалі на кнопочні не зможеш, а смс може.

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Так, дуже зручно: створи новий контакт, потім можливо зможеш йому написати (якщо у отримувача на цьому номері є акк)
Про наявність інтернету смішно навіть дискутувати - в усіх тарифах він є, а edge більш ніж напевно вистачить для такого повідомлення, на відміну від месенджерів, які мають спочатку встановити зв'язок із сервером перед відправкою

Місто
Київ
Так, дуже зручно: створи новий контакт, потім можливо зможеш йому написати (якщо у отримувача на цьому номері є акк)
Про наявність інтернету смішно навіть дискутувати - в усіх тарифах він є, а edge більш ніж напевно вистачить для такого повідомлення, на відміну від месенджерів, які мають спочатку встановити зв'язок із сервером перед відправкою
Про Андроїд 8 і вище забули.

Місто
Луцьк
RCS ідеально працює, коли поганий зв'язок, під час літніх відключень тільки вийшло написати використовуючи RCS, як вайбер і телеграм нічого не могли завантажити.

Зверху