Я то думаю. Чого гуголь мене просить постійно підтвердити мій другий номер...
Запрацювало RCS на двох сімках.
Какая версия приложения?підтверджую
20241120_00_RC07Запрацювало RCS на двох сімках.Какая версия приложения?підтверджую
У меня такая же, но одновременно не работает, только по очереди, либо КС либо lifecell20241120_00_RC07
Так, дуже зручно: створи новий контакт, потім можливо зможеш йому написати (якщо у отримувача на цьому номері є акк)вацап,телеграм
Про Андроїд 8 і вище забули.Так, дуже зручно: створи новий контакт, потім можливо зможеш йому написати (якщо у отримувача на цьому номері є акк)вацап,телеграм
Про наявність інтернету смішно навіть дискутувати - в усіх тарифах він є, а edge більш ніж напевно вистачить для такого повідомлення, на відміну від месенджерів, які мають спочатку встановити зв'язок із сервером перед відправкою
RCS ідеально працює, коли поганий зв'язок, під час літніх відключень тільки вийшло написати використовуючи RCS, як вайбер і телеграм нічого не могли завантажити.Про наявність інтернету смішно навіть дискутувати - в усіх тарифах він є, а edge більш ніж напевно вистачить для такого повідомлення, на відміну від месенджерів, які мають спочатку встановити зв'язок із сервером перед відправкою