Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Только повышенный кешбек :(
Пофіксили свинорилів . Вчора офпред на фінансах підтвердила зміни.
P.S. Таки я теж затупив. По ходу всі 3 кешбеки і не сумувалися. То 0,5 йшли разом з партнерками або підвищені+партнерки. Комбінації 0,5+підвищені по категорії ніколи й не було.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
первый раз, не считая далеких годов и шары с ФИДО банком, заплатил через NFC, чтобы проверить начисляют ли дополнительно 0,5 к выбранной категории. Кто, как и я верил в чудеса, расстройтесь. Только повышенный кешбек :(
P.S. а так напрягало перед активацией какими-то графичискими ключами, пин кодами и отпечатками ...
Ну блин, читай внитательно хотя бы этот форум, на финансах тоже сто раз обсуждалось.

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
Ну блин, читай внимательно условия, почему тупишь ты, а стыдно мне...
я бы не был так категоричен ввиду информации выше
стыдно тебе должно быть, когда сам тупишь, а не когда другие развлекаются ;)
Post automatically merged:

Пофіксили свинорилів 😉. Вчора офпред на фінансах підтвердила зміни.
скинь ссылку плиз. Только что глняул за посление 2 дня, не нашел там об этом упоминания :confused:
кстати там в теме упоминают о каком-то токене ? новейшие технологии :) я добавил карту в гпэй, а нужно было каким-то другим способом, через приложение Альфы ?

Останнє редагування:
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Только что глняул за посление 2 суток, не нашел там об этом упоминания :confused:
То я по ходу затупив((. Карантинний кешбек на продукти був же по спецпропозиції. 0,5% йдуть(і йшли лише з партнерками). А також підвищені сумуются зі спецпропозиціями. Офпред лише підтвердила, що 0,5 нараховують по всим, крім обраних підвищених.

Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
скинь ссылку плиз. Только что глняул за посление 2 дня, не нашел там об этом упоминания :confused:
кстати там в теме упоминают о каком-то токене ?
То вона тут таки відповідала, а не фінансах.
Технологія стара.
Через Gpay і буде передаватися так званий токен(віртуальний номер), по якому і нараховують 0,5% по не обраним категоріям, а не фізичний номер, як при оплаті пластиком по paypass.

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
То я по ходу затупив((. Карантинний кешбек на продукти був же по спецпропозиції. 0,5% йдуть(і йшли лише з партнерками). А також підвищені сумуются зі спецпропозиціями. Офпред лише підтвердила, що 0,5 нараховують по всим, крім обраних підвищених.
как написали выше из-за того, что потупил, хоть заюзал NFC :cool:
не зашло
а вообще странная реация конечно именно по теме Альфы, потому что здесь уследить за всеми нюансами даже на карантине нереально :(

T.Visc

Заблокований
Місто
Essen
Телефон
IPhone 9
а 200 по рефералке еще есть? и какие там условия по карте, не могу в ветке найти

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
Та ладно. Как будто недавно мелькала на глазах. Возобновление будет ?

Місто
Lviv
Телефон
Hotwav Note 12
Скільки треба бонусів щоб вивести. В мене 63, і при спробі повернути гроші мені пише що треба більше бонусів або покупок. В підтримці один баран краще іншого, нічого внятного пояснити не можуть. То треба зробити покупку на 50 грн і через 3 дня можна вивести то ви можете повернути покупку на суму до 51,50 грн...

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Останнє редагування:
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
В мене 63, і при спробі повернути гроші мені пише що треба більше бонусів або покупок.
Має бути покупка проведена по рахунку на суму від 50 до 50.7 грн приблизно за 3 дні до виводу бонусів.

Місто
Харьков
Скільки треба бонусів щоб вивести. В мене 63, і при спробі повернути гроші мені пише що треба більше бонусів або покупок. В підтримці один баран краще іншого, нічого внятного пояснити не можуть. То треба зробити покупку на 50 грн і через 3 дня можна вивести то ви можете повернути покупку на суму до 51,50 грн...
63 грн - 18% НДФЛ - 1.5% военный сбор = 50.70 грн. Эту сумму вы можете вернуть.
Нюанс в том, что минимум для вывода - 50 грн. Вам надо или подкопить бонусы, или найти операцию от 50 до 50.70

• Like
Реакції: webb
Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Коллеги, подскажите. Кто в апреле-мае получал дебетку Альфы. Уровень - Новичок (2 из 3 категорий). Какие там со старта предлагают категории?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Скільки треба бонусів щоб вивести.
Необхідно мати від 62,12 бонусів, щоб повернути кошти за покупку від 50 грн. Покупки можна повернути тільки ті, за які були нараховані горішки й операція проведена за рахунком.

Зверху