Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Суттєве зауваження, операція повинна бути з нарахуванням кешью.
Однак повних обмежень немає, все експериментально.
Так, я ж і вказав, що працювати з кешбечними категоріями для 100% результату найкраще.

Місто
Киев
Замовляєш зміну тарифу у котиків в додатку. Отримуєш запрошення зайти за карткою у відділення. Стара карта деактивується. Кредліміт переноситься на нову.
Закрытие одной кредитки и открытие другой вы называете переходом?

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Шукайте акційну пропозиції в додатку "3х30" і отримуйте до 96.6% кешбеку у кешбечних категоріях, якщо в арсеналі є пакетна Visa, по якій не було покупок більше 60 днів.
Опа. А это в куда пришло сообщение?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Замовляєш зміну тарифу у котиків в додатку. Отримуєш запрошення зайти за карткою у відділення. Стара карта деактивується. Кредліміт переноситься на нову.
Закрытие одной кредитки и открытие другой вы называете переходом?
Це не закриття. Рахунок і кредитний ліміт, всі розсрочки залишаються. Перевипускають тільки карту. Тобто це реально перехід :)

JKL

Місто
Киев
Шукайте акційну пропозиції в додатку "3х30" і отримуйте до 96.6% кешбеку у кешбечних категоріях, якщо в арсеналі є пакетна Visa, по якій не було покупок більше 60 днів.
Опа. А это в куда пришло сообщение?
В додатку в розділі Акції.

gav

Місто
Одесса
Телефон
none
Старая карта НЕ деактивируется.

Тогда тариф не изменится.
Кто тебя так обманул?

Ты.
То, что у кого-то была такая ситуация вчера, совершенно не означает, что она повторится завтра :) Все меняется...

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Одесса
Прочитайте еще раз
за якими останні 60 календарних днів не було покупок у торгівельно-сервісних мережах та/або у мережі Інтернет, дата відліку 22.01.2021.

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
То есть, если у меня по долларовой Визе последняя транза была 17.12, то я смогу получить тридцатки только с 18 по 28 февраля включительно?
(Долларовые же участвуют, нигде ограничений по валюте не вычитал)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Валютні приймають участь.
Однак 60 днів на момент початку акції діє.

Місто
Киев
Вполне верю и этим страдают очень многие, не только Алла (например ВФ). Но играть-то все равно придется по новым правилам
Я жалобу оставил, по которой мне должны насчитать бонусы их программы лояльности.

Если не насчитают — я буду вынужден обратиться в профильные органы государственной власти.

• Haha
Реакції: lite

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Валютні приймають участь.
Однак 60 днів на момент початку акції діє.
То есть если на момент начала акции условие не выполнено, то она и недоступна? Подождем ответа офпреда для уточнения.
Відповідь буде, що в тебе приймає участь гривнева картка. :)

Ось і відповіли на фінансах
Доброго дня.
- є держателями Платіжної картки VISA, що приймають участь в Акції (пакету послуг), емітованих на підставі відповідного договору, укладеного з Банком, згідно умов якого клієнтом була отримана Картка, за якими останні 60 календарних днів не було покупок у торгівельно-сервісних мережах та/або у мережі Інтернет, дата відліку 22.01.2021. Перелік карток, що приймають участь в акції заначений в п. 4.2.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
То есть, если у меня по долларовой Визе последняя транза была 17.12, то я смогу получить тридцатки только с 18 по 28 февраля включительно?
Доброго дня.
3.1. Акційні умови поширюються на клієнтів Банку, які в сукупності відповідають наступним умовам:
- є держателями Платіжної картки VISA, що приймають участь в Акції (пакету послуг), емітованих на підставі відповідного договору, укладеного з Банком, згідно умов якого клієнтом була отримана Картка, за якими останні 60 календарних днів не було покупок у торгівельно-сервісних мережах та/або у мережі Інтернет, дата відліку 22.01.2021. Перелік карток, що приймають участь в акції заначений в п. 4.2.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Доброго дня.
3.1. Акційні умови поширюються на клієнтів Банку, які в сукупності відповідають наступним умовам:

Можно ли считать наличие данного предложение в разделе "Акции" - соответствием к условиям данной акции? Или нужно вручную считать дни операций?

Зверху