Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
что-то перестали приходит смс с кодом подтверждением для оплаты через шаблоны из вэбверсии
Доброго дня. Спробуйте перезавантажити пристрій, очистити пам'ять телефону та повторити спробу. Якщо повідомлення знову не прийдуть, напишіть ваш ІПН, номер телефону, на який очікуєте смс, перевірю.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
что-то перестали приходит смс с кодом подтверждением для оплаты через шаблоны из вэбверсии
Доброго дня. Спробуйте перезавантажити пристрій, очистити пам'ять телефону та повторити спробу. Якщо повідомлення знову не прийдуть, напишіть ваш ІПН, номер телефону, на який очікуєте смс, перевірю.

Оплачивал с ПК. Уже заработало

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Я так понимаю, что премиальная карта АльфаБанка не совсем аж и до конца премиальная (я про пакет Блэк).
Телемедицина Визы не поддерживается и ПЛР тестирование в Борисполе по МастерКарду не поддерживается.

Такой себе демо-режим премиальности получается.Поддержка Визы и Мастера мне отвечают в один голос "Ваша карта премиальная, но АльфаБанк сам не подключил карты к программа".

Місто
Киев
Я так понимаю, что премиальная карта АльфаБанка не совсем аж и до конца премиальная (я про пакет Блэк).
Телемедицина Визы не поддерживается и ПЛР тестирование в Борисполе по МастерКарду не поддерживается.

Такой себе демо-режим премиальности получается.Поддержка Визы и Мастера мне отвечают в один голос "Ваша карта премиальная, но АльфаБанк сам не подключил карты к программа".
Скажу больше, он НЕ не подключил, а отключил вот совсем недавно, ну с месяц-полтора как назад консьержи у меня ещё бегали - сейчас вы никто, обращайтесь в свой банк.

Місто
Одесса
Ваша карта премиальная, но АльфаБанк сам не подключил карты к программа".
Строго говоря ПЦР это плюшка, которая подключается банком. Как и лаунжи во внутренних перелетах и куча мелочевки.

• Like
Реакції: webb

gredox

Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Ваша карта премиальная, но АльфаБанк сам не подключил карты к программа".
Строго говоря ПЦР это плюшка, которая подключается банком. Как и лаунжи во внутренних перелетах и куча мелочевки.
Так и есть. Но основные интересные поюшки Альфа отбросила.
Оставили только минимум. Из интересного на данный момент - бесплатная доставка курьером по Киеву.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Доброго дня. Сервісу "Телемедицина" по нашим VISA немає, ПЛР по Mastercard World Elite є - Зробити тест на COVID-19 в аеропорту "Бориспіль".
Post automatically merged:

Скажу больше, он НЕ не подключил, а отключил вот совсем недавно, ну с месяц-полтора как назад консьержи у меня ещё бегали - сейчас вы никто, обращайтесь в свой банк.
Доброго дня. Можете користуватися "Альфа-Консьєрж".

gredox

Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL

Доброго дня. Сервісу "Телемедицина" по нашим VISA немає, ПЛР по Mastercard World Elite є - Зробити тест на COVID-19 в аеропорту "Бориспіль".
Добоый день.
По Мастеру есть. Но это уже пакет Графит. А на Блэк подобного нет, к сожалению.

Місто
Днепр
А на Блэк подобного нет, к сожалению.
Ну так й у інших банків безкоштовний Ковід виключно по самим елітарним пакетам.
Visa Black - это Signature, а по ним в принципе возможен бесплатный ПЦР, но не по картам Альфа-Банка.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Обновили Sense, тоже добавили управление токенами.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Обновили Sense, тоже добавили управление токенами.
У Sense SuperApp велике оновлення🎉🎉🎉

✔️ Прокидатися о 7 — складно, отримати кредитку RED — в один тап. Клієнти з попередньо схваленим кредитним лімітом можуть оформити кредитну картку RED прямо в Sense всього за 1 хвилину. Об’єднай свій профіль з Київстар — та отримуй ще більший ліміт💥
✔️ Сплачувати штрафи ПДР у декілька кліків — легко. Знаходь у вкладці “Платежі”🎊
✔️Забути ім’я на зустрічі — печаль-журба, зібрати гроші на подарунок за QR-кодом або посиланням — топ. Бонус — можна вибрати собі мультиплікаційного героя😜
✔️ Керувати своїми онлайн-підписками та картками в Sense стало набагато простіше: в меню «Керування», обравши функції «Керування підписками» та «Керування пристроями»🎆

✔️Дивитися рахунок Київстар — круто, керувати — ще крутіше: кількість мегабайтів, роумінг тощо. Підключення послуг Київстар прямо в Sense для тих, хто об’єднав профіль з Київстар🎊
✔️ Шукати другу шкарпетку — довго, оплачувати комуналку за QR-кодом — швидко. У Sense з’явився сканер QR-кодів, завдяки якому можна сканувати та проводити платежі за QR-кодами🎇
✔️ Сусід з перфоратором о 6 ранку — некласно, а відкрити власний валютний рахунок ФОПа не виходячи з дому — класно. А ще ФОПам зручно продавати валюту в Sense 24/7 та обмінюватись з ФО валютою без курсових втрат😎
✔️ У Sense з’явилась кнопка AHUB — тепер бронювати квитки на цікаві заходи — ще зручніше😉

• Wow
Реакції: webb
Місто
Одесса

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Получается, что теперь можно подобрать желаемую РД для кредитки без похода на поклон в отделение. Это же можно оформить и цифровую RED Cash?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Получается, что теперь можно подобрать желаемую РД для кредитки без похода на поклон в отделение. Это же можно оформить и цифровую RED Cash?
Доброго дня. Пропозиція є лише для RED з пільговим періодом. RED Cash можна замовити кур'єром.
Post automatically merged:

Alfa-Bank вы оформляете дебетные карты для лиц в возрасте 16-17 лет?
Доброго дня. Так - З якого віку можна оформити дебетову картку?

Зверху