Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
На рахунок "бонусу". Я можу переказати на карту 500000 грн. Отримати кешбек 500 грн. і потім всю суму назад без комісії на іншу карту?)
подивимось я так минулого місяця поганяв гроші Моно-Альфа-Моно...

Місто
Луцк
І не зрозуміло, чи можна керувати коштами з браузера в "мій альфабанк" чи лише в додатку сенс?
Post automatically merged:

На рахунок "бонусу". Я можу переказати на карту 500000 грн. Отримати кешбек 500 грн. і потім всю суму назад без комісії на іншу карту?)
подивимось я так минулого місяця поганяв гроші Моно-Альфа-Моно...
Там ніяких як моно розділів для перегладу кешбеку не має, я так зрозумів?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Розділ то є, але кешбек за вересень нараховують до 10 жовтня, а не одразу після поповнення...

• Like
Реакції: webb
Місто
Луцк
Розділ то є, але кешбек за вересень нараховують до 10 жовтня, а не одразу після поповнення...
Ясно, дякую. Потрібно глянути чи є обмеження на суми вводу та виводу.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Если сегодня погашу кредитную задолженность, и пополню Хамелеона, дадут сенсаційний бонус?
Скорее всего, что нет.

Дата проводки в выписке АльфаБанк это реально дата проводки?
Лучше обращать внимание на "Детали операции" — аналогично, как в ТАС. Проводка, если латинка сменилась кириллицу.

Пополнение Хамелеона через Сенс провелось практически мгновенно.
Спартанцы тестируют онлайн-проводку.

можешь добавить ссылку на файл с тарифами Хамелеона в шапку темы
Ну я не будут следить за актуальностью ссылки. ) И аналогичное может потребоваться и для других продуктов банка.

І не зрозуміло, чи можна керувати коштами з браузера в "мій альфабанк" чи лише в додатку сенс?
Для "ящера" Alfa-Mobile и МАБ не рекомендуется, можно попасть на %.

Місто
Луцк
Для "ящера" Alfa-Mobile и МАБ не рекомендуется, можно попасть на %.
Дякую, вже замітив, що пр ипереказі через МАБ, зі свої коштів 2% знімаються, так що лише через сенс

Додаток, звичайно, убогий)

Місто
Винница
Заметил что в последнем обновлении не работает перемещение ярлыков в сенс. Переместил, сохраняю, и опять всё обратно. Проверьте ребят у себя

Місто
Луцк
Тільки зрозумів, що бонуси в Альфі - це бонуси, а не кешбек. Як їх можна буде викорстати, є інфа?

Місто
Луцк
Bergof, ими можно возместить совершённые оплаты покупок. (Кешью клуб - пиктограмка со стрелкой вниз под суммой бонусов)
Тобто мені спочатку потрібно здійнити оплату "реальними" коштами на картці (оплата в інтренеті, оплата картчкою в терміналі), після чого я зможу ці кошти повернути бонусами?

Місто
Січ
После оформления хамелеона, в сенсе висело предложение оформить RED с лимитом 130 тыс. примерно через неделю в предложении снизили лимит до 120 тыс., а через 3 недели убрали предложение вообще. Висит только предложение о кредите наличными.
Аналогично. После оформления Хамелеона через какое-то время убрали предложение Red с гораздо большим лимитом чем Хамелеон.
Аналогічно при відкритті Хамелеону висіла пропозиція на Ред з 60 тис. Зараз нічого нема.
Есть максимка с кл под 100, используется до 20% уже несколько месяцев. Был в предложении ред на 70т. После получения хамона на 30т, лимит на ред предлагали на 40, а через неделю предложение убрали вообще . Определенный алгоритм просматривается у банки .

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
А Хамелеон не сразу подключается к программе кэшбека?
Бонуси нараховуються одразу після активації картки, але "в онлайні" їх почнете бачити через 3 робочі дні після активації (все, що заробляєте за ці 3 дні також відобразиться в додатку)

Місто
Січ
А Хамелеон не сразу подключается к программе кэшбека?
Из условий
2.2. Підключення до Програми винагород автоматичне:

- для існуючих клієнтів – з дати старту Програми;

- для нових клієнтів – з дати активації Картки, згідно Додатку 1.

При відкритті /перевипуску картки, яка бере участь у Програмі винагород згідно Додатка 1, бонуси по Програмі винагород почнуть нараховуватись з моменту активації Картки, але будуть зараховані та відображені на Бонусному рахунку Учасника протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту активації Картки.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Привет. В категорию развлечение в ходит покупки в App Store или оплата Apple Music? Спасибо

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
а чому максимальна сума поповнення 29999 грн?
Що та де поповнюєте?

Привет. В категорию развлечение в ходит покупки в App Store или оплата Apple Music? Спасибо
Привіт. Залежить від МСС коду операції. Знаєте код операції?

Зверху