Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Я так понял, долго рожали и наконец-то родили... решение
Нацбанк погодив зміну назви українського "Альфа-Банку"
Національний банк України погодив зміни до статуту «Альфа-Банк Україна» про перейменування його на «Сенс Банк».
Про це повідомив голова наглядової ради комерційного банку Роман Шпек в інтерв’ю Інтерфакс-Україна.
«Ось саме надійшло повідомлення, що Нацбанк погодив зміни до статуту. Але треба ще більшу роботу зробити, інші документи підготувати», — сказав Шпек. Він уточнив, що повністю завершити процес перейменування планується в грудні цього року.
Англійською мовою банк тепер буде іменуватися Joint Stock Company Sense Bank.
Нагадаємо, що після накладання санкцій на російських акціонерів «Альфа-Банку» НБУ відсторонив їх від управління та призначив незалежним довіреним представником болгарського економіста Сімеона Дянкова.
Хотелось бы теперь увидеть новую вывеску их отделений

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
гривнею 50-ки по курсу 37 порахують чи просто 50-ку не додатуть ?
даже ПУМБ справшивает разрешения ;)
тебе теперь после тех 5$ всюду будет мерещиться гривна :LOL:
кстати в отделении Привата курс на прием не 37, а 41,2 в конце дня был, ты же не онлайн менять будешь 50$

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
гривнею 50-ки по курсу 37 порахують чи просто 50-ку не додатуть ?
тебе теперь после тех 5$ всюду будет мерещиться гривна :LOL:
дорогой друг, а не надоело меня подкалывать уже несколько раз?
я делюсь информацией которая была со мной в Альфе, а не жалуюсь что мне 400грн дали вместо 5 баксов. Если б я знал например раньше что там такой напряг с валютой, то подобрал бы другой банк.

Останнє редагування:

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
а не надоело меня подкалывать уже несколько раз?
а тебе не надоело свой негативный опыт, который можно было исправить возле кассы, продолжать проецировать на другие банки ?
ну извините, я не такой проворный и в кассах банков я редкий гость. По поводу ПБ был вопрос, а не проецирование, вроде в сообщении всё чётко написано. Заметьте, я на личности не переходил, и никого лично на форуме в недальновидности не упрекал, потому что все мы люди и ошибаться может каждый из нас.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
проворный и в кассах банков я редкий гость
:LOL:, кстати я тоже коммуналку через инет плачу ...
Post automatically merged:

я на личности не переходил, и никого лично на форуме в недальновидности не упрекал, потому что все мы люди и ошибаться может каждый из нас.
снова об этих личностях, упреках ... перекрутят так, что аж хоч плачь ...

Місто
Днепр
пакет ультра снятие с карты бесплатно только в банкоматах банка? или можно в чужих тоже?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Можно и в чужих. Главное, месячный лимит бесплатного снятия не превысить.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Если на Хамелеоне есть свои деньги, для начисления % ничего дополнительного делать не нужно?
(Например, у Форварда нужно в меню карты нажимать (и активировать) тумблер "Начисление процентов")

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Если на Хамелеоне есть свои деньги, для начисления % ничего дополнительного делать не нужно?
(Например, у Форварда нужно в меню карты нажимать (и активировать) тумблер "Начисление процентов")
Нічого додатково активовувати не потрібно.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Всё начисляется в автомате.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Ухвалення законопроєкту про особливості виведення з ринку системно важливого банку в умовах воєнного стану – превентивні заходи, і він не готувався під якийсь конкретний банк.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Треба було зняти з валютної карти 100 євро. Зайшов в найближче до мене відділення, в касі без проблем видали без ніяких замовлень 2 купюри по 50 євро

Місто
Київ

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Треба було зняти з валютної карти 100 євро. Зайшов в найближче до мене відділення, в касі без проблем видали без ніяких замовлень 2 купюри по 50 євро
В отделении в центре Одессы выдают до 500$ в кассе не то что без предзаказа, а даже без предварительного подхода к менеджеру...

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Альфа/Сенс скоро станет госбанком или это другое он нидердандский?
Може бути як зі скунсом, акції банку у державної АРМА, але банк працює у звичайному режимі

Зверху