Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:
Місто
Hranice
Стосовно цього, я напишу вам у приватні повідомлення, щоб розібратися та перевірити цю/ці операції. А вже потім, на основі цього я зможу вам відповісти. Бо поки що без прикладу важко якось коментувати.
Розібралися, все саме так, як я написав.

Місто
Днепр

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Sense Bank, по якому курсу ви нараховуєте кеш'ю при сплаті у валюті, відмінній від гривні?
Платил на прошлой неделе в долларах долларовой картой - в итоге орехи начислили по курсу ниже чем курс НБУ - 36,55 UAH/USD (сумма была не очень большая поэтому скорее всего алюська съэкономила где-то на округлениях)

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
что на ваш взгляд в викторине было веселого?
Спілкування з ШІ))
И если можно - также ваше мнение в чем именно был замысел викторины?
Ненапряжно повідповідати на питання, дізнатись щось нове.

Сапожник

Заблокирован
Місто
Белая Церковь
*Кстати, если я закину денег что б пополнить депозит, с меня не снимет за неактивность, т.к. я с начала войны картой не пользовался?
Списання проводиться в останній робочий день місяця. Тому, якщо сьогодні - ні.
Ваша помічниця Анастасія
Post automatically merged:

То есть за неактивность снимаются деньги только если они есть на карте в последний день месяца??
Если 1.07 завести тож не снимут?
А сам завод денег на депозит считается за активность?
Вообщем воздержусь пока, не до конца понимаю что и как тут с активностью.//

И если можно - также ваше мнение в чем именно был замысел викторины?
Ну дадут кому то кешбека (или чего там), что, плохо?
Вдруг тут кому то повезёт (но врядли))

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
*Кстати, если я закину денег что б пополнить депозит, с меня не снимет за неактивность, т.к. я с начала войны картой не пользовался?
Ваша помічниця Анастасія

То есть за неактивность снимаются деньги только если они есть на карте в последний день месяца??
внесення коштів на рахунок також вважається фінансовою операцією, тому кошти не спишуться за неактивний рахунок. Можливо не зовсім точно висловилась)
Анастасія, ваша помічниця

Сапожник

Заблокирован
Місто
Белая Церковь
Ваша помічниця Анастасія

внесення коштів на рахунок також вважається фінансовою операцією, тому кошти не спишуться за неактивний рахунок. Можливо не зовсім точно висловилась)
Хмм... Скасування платежа, с Моно. Что это такое?

Сапожник

Заблокирован
Місто
Белая Церковь
Ваша помічниця Анастасія

Хмм... Скасування платежа, с Моно. Что это такое?
Смешно, но карта оказывается с мая закрыта, рахунок нет) При этом никакого сообщения о закрытии карты не было, и, напомню, яростные звонки с предложениями депо в течении 4-5 дней)
Звонки, кстати, прекратились, хотя я свой номер представителю Сенса не давал, как он предложил в личке.
Продолжаю наблюдать.
Карту ради эксперимента всё таки перезаказал, обещают что это бесплатно, хоть и нужно зайти в отделение, благо недалеко.

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Сапожник якщо ж картка була анульована, то рахунок при цьому не обов'язково повинен закритися. При анулюванні картки смс і не буде надходити. Ну і звісно ж тоді дзвінки були, щодо депо, адже рахунок був відкритий.
*Микита

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
А комусь горіхи за Банкологію прийшли?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ

Sense Bank

Представник Sense Bank