Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
yahoo, Вітаю! А якщо не помиляюся, у вас раніше ця була помилка? Бо вже десь я бачив таку. І знаю, що задача була на виправлення. Відшукаю та перегляну що там по термінам виправлення 👌

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Йду до вас у приватні повідомлення за уточненням даних.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Ліміти за картками з 15 листопада:
Зняття готівки в банкоматах або в касах - 50 тис грн/день (було 20 тис)
Розрахунки в торгівельній мережі в день - 200 тис грн (було 100 тис)
Перекази на картки інших банків в Україні та за кордоном - в день 100 тис грн (було 50 тис), в місяць 200 тис грн (було 100 тис)
Ліміт кількості операцій переказів на картки інших банків в Україні та за кордном - для однієї картки 50шт в місяць (було 999), для одного рахунку 200шт в місяць (було 999шт)
Загальний ліміт на всі рахунки для операцій переказу коштів на картки інших банків в Україні та за кордоном - 200шт в місяць (раніше ліміту не було)
Переказ коштів іншим клієнтам в Сенс банку (за номером рахунку, телефону, картки) - 150 тис грн за одну операцію (раніше 50 тис грн), 5млн грн в місяць (раніше 1 млн грн)
Переказ за номерм рахунку в інших банках в Україні - 150 тис грн за одну операцію (раніше 50 тис), 500 тис грн за день (раніше 150 тис грн), 5 млн грн за місяць (раніше 200 тис грн)

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Останнє редагування:

fnm

Місто
π-сіty
так показує 1,5% і 2% для нового. Ще декілька днів назад показувало для пролонгації 2,5%.
Можно припустити, що скоріш за все в найближчі дні планується зниження ставок і в дату пролонгації вже підтягує нові ставки.
або як варіант, вирішили зробити схему, щоб народ порозривав і оформив як нові вже.
щоб народ порозривав і позабирав усі депозити звідси.

верніше, спочатку спробував забрати нормальними .

Останнє редагування:

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
Сьогодні в сенсі без замовлення отримав з картки 1100 євро. За що їм респект. Замовлення було на вівторок наступний. Але з каси гроші видали.
біля мене люди хотіли зняти долари нові- були тільки 2006 року. Люди відмовлялись їх брати.
пс. Я не тільки скарги на сенс пишу ) буває що вони радують. Плюс курс зараз адекватний

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Sense Bank, як мені погасити заборгованість по кредитній картці в 0,01 грн, щоби на карті не з'явилися власні кошти?

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, як мені погасити заборгованість по кредитній картці в 0,01 грн, щоби на карті не з'явилися власні кошти?
Вітаю! Переведіть у застосунку на вашу кредитну картку саме 0.01 грн з вашої дебетової чи зп картки, і не буде власних коштів 👌

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Кочевник, а раніше таке можна було зробити СЕПом із monobank, зараз усередині банку без проблем можна переказати 1 копійку.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Кочевник, у Sense SuperApp переказ між власними рахунками можна зробити від 0,01 ₴. Обмеження було знято раніше.

• Like
Реакції: cat

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Хто вже скористався новим месенджером переказів?
Що це?
Почитай стрічку новин в додатку. Переробили сервіс переказів на якійсь мультик.
Я не оновлювався, нехай поки на щурах поекспериментують.

• Haha
Реакції: head

Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
Sense Bank, і шо, воно реально зручно?
1) платежі стали меседжероподібні – що дозволяє після платежу через пошук знайти потрібну людину та повторити платіж або кинути їй запит/відреагувати на платіж, прокоментувати сам платіж
2) Все єдиним полем для всіх платежів (р2р, за номером телефону та айбаном) спростило дизайн
3) прибрали всі розмежування вкладок
4) додали тарифи та ліміти

Як на мене, то так, краще. Але як буде вам це вже інше питання
Пишіть про враження у разі чого)

Анастасія, ваша помічниця

Зверху